Първоначално написано от Indistinct Не разбирам защо свърваш учителството(т.е. донякъде мъдростта) с мъжеството. аз не разбирам защо пишеш, а не четеш, ама се радвам, че не те притесни сравнението
Първоначално написано от ДОТА аз не разбирам защо пишеш, а не четеш, ама се радвам, че не те притесни сравнението Защо трябва да ме притеснява сравнението на някакъв непознат, който очевидно се опитва да излезе умник затапник? Поне се постара.
Първоначално написано от Indistinct Защо трябва да ме притеснява сравнението на някакъв непознат, който очевидно се опитва да излезе умник затапник? Поне се постара. ехехехе, личи си, че имаш топки само не знам за кво би ги ползвала
Първоначално написано от ДОТА ехехехе, личи си, че имаш топки само не знам за кво би ги ползвала Е как за какво? Нали на такива като теб трябва да им се показва, че полът не е знак на сила?
Първоначално написано от Indistinct Е как за какво? Нали на такива като теб трябва да им се показва, че полът не е знак на сила? ми покажи ми тогава да се видим и да се бием
Първоначално написано от ДОТА ми покажи ми тогава да се видим и да се бием Не водя физически битки. Най-много един Гранд Батман да получиш, но и него не го прилагам вече. Дори и към Соло се смилих.
мале как искам да ви хвана някъде навън само на остроумници ще ми станете путки смешни
Първоначално написано от Indistinct Не водя физически битки. Най-много един Гранд Батман да получиш, но и него не го прилагам вече. Дори и към Соло се смилих. жалко, защото си в състояние да убиеш човек от скука достатъчно е само да почнеш да говориш Първоначално написано от z1p0 мале как искам да ви хвана някъде навън само на остроумници ще ми станете путки смешни радвай се, че не се бия с мацки иначе щях да те поканя на среща
Първоначално написано от ДОТА ми покажи ми тогава да се видим и да се бием Не си заслужава, ДОТА ! Защо хубаво и умно момче като теб ще се бие с простакела като Indistinct ? Не си заслужава, братле !
Правила