Първоначално написано от АгентМура И защо мислиш, че не съм на снимката аз? Нали си на 19 бе, пъпеш !?
Първоначално написано от АгентМура Соло, бях ти дал дума. http://prikachi.com/images.php?images/660/8742660w.jpg Сладурче малко
Първоначално написано от Esdeath Има мноого значения за мен пример- тук съм, как си, хей, и т.н. доста са. аа... защото ме беше цитирала и се чудех как да го разбирам
Първоначално написано от LoveInfect Понякога веднага знаеш кога си пасваш с някой, въпреки че май не работи през интернет а само на живо. Не сте ли усещали сякаш някакво пасване на енергии? Честно казано винаги съм се чудел на връзките, произлезли от интернет, но ето че работи явно...
Първоначално написано от АгентМура Соло, бях ти дал дума. http://prikachi.com/images.php?images/660/8742660w.jpg Това, ако си ти си мн сладък <3 <3
Какво ще рече "Пук" ?
Първоначално написано от solo_ Нали си на 19 бе, пъпеш !? Аз не съм се раждал 19 годишен от старта! Първоначално написано от baby_baby Сладурче малко Първоначално написано от LoveInfect Това, ако си ти си мн сладък <3 <3
Последно редактирано от АгентМура : 04-09-2016 на 20:25
Първоначално написано от YoungBloodZ аа... защото ме беше цитирала и се чудех как да го разбирам За да те питам какво има. .
Първоначално написано от LoveInfect Това, ако си ти си мн сладък <3 <3 Има красиво носле, нали ?
Първоначално написано от solo_ Какво ще рече "Пук" ? Дооста неща. Зависи от настроението ми.
Първоначално написано от АгентМура Аз не съм се раждал 19 годишен от старта! Не им се карай мноого.
Първоначално написано от solo_ Има красиво носле, нали ? Всичко му е сладко
Първоначално написано от Esdeath Дооста неща. Зависи от настроението ми. В момента ?
Първоначално написано от LoveInfect Всичко му е сладко Искаш ли да ти дам негова реална снимка ?
Искате ли аз да пусна моя снимка като бебе?
Първоначално написано от solo_ В момента ? Не знам какво да кажа за да се включа в разговора. Нещо такова беше ..
Първоначално написано от solo_ Искаш ли да ти дам негова реална снимка ? Дай да видим какво имаш!
Първоначално написано от persil Искате ли аз да пусна моя снимка като бебе? Едвали имаш.
Първоначално написано от АгентМура Дай да видим какво имаш! НЕ !
Първоначално написано от Esdeath Едвали имаш. Що тъй мислиш?
Първоначално написано от LoveInfect Всичко му е сладко И се влюби май ?
Първоначално написано от Esdeath Едвали имаш. Аз имам цял албум, но няма да кача защото съм грозен !
Първоначално написано от solo_ НЕ ! Да.
Влиза в клуба !
Първоначално написано от persil Що тъй мислиш? Едвали ги пазиш, все едно пазиш млечните си зъбки.
Правила