Първоначално написано от YoungBloodZ какво? аз просто в бързината обърках знаците... Ахааа
Първоначално написано от inewton Абе, не съм много сигурен, ама мисля, че това го написа няколко секунди преди да ти обидя науката. Е нямах оправдание
тоя чат нещо почва да ми писва трябва да направим нова тема за чата
Първоначално написано от Dwyd96 Е нямах оправдание Готов си да лъжеш до последно. Голяма маймуна си. Ще те предложа за член на "пурпурните палщове".
Първоначално написано от YoungBloodZ тоя чат нещо почва да ми писва трябва да направим нова тема за чата Napravo nova tema kotetatana teenproblem
Първоначално написано от inewton Готов си да лъжеш до последно. Голяма маймуна си. Ще те предложа за член на "пурпурните палщове". Не знам какво е това
Първоначално написано от smilegirl12 Napravo nova tema kotetatana teenproblem аз съм тигър!
Първоначално написано от Dwyd96 Не знам какво е това Светата Римска Курия, т.е. кардиналите.
Първоначално написано от YoungBloodZ тоя чат нещо почва да ми писва трябва да направим нова тема за чата Виж темата на разговор...
Първоначално написано от solo_ Виж темата на разговор... не бе просто са много страници
Първоначално написано от YoungBloodZ не бе просто са много страници Това не се гледа... Важно е какво се говори.
YoungBloodZ, може ли да ти задам един въпрос ?
може
Първоначално написано от YoungBloodZ може С какво те раздразних ?
Първоначално написано от solo_ Виж темата на разговор... Плазмодий, невежество, грешнико, парий прост, (с една дума) solo_, Трябва да ти напомня, че първоначалният замисъл на темата беше тук да пишем главно аз, ти, Indistinct и Dwyd96.
Първоначално написано от solo_ С какво те раздразних ? както казва мотикаря "с миндилщината си" или иначе казано с постоянното пращане на педераски клипове, чалга пумии и гейското ти държание в 90% от темите в които си писал
Първоначално написано от inewton Трябва да ти напомня, че първоначалният замисъл на темата беше тук да пишем главно аз, ти, Indistinct и Dwyd96. никой друг ли не може да пише?
Първоначално написано от inewton Плазмодий, невежество, грешнико, парий прост, (с една дума) solo_, Трябва да ти напомня, че първоначалният замисъл на темата беше тук да пишем главно аз, ти, Indistinct и Dwyd96. Аз просто искам да сме приятели, inewton. Пиши си с Dwyd96, нямам против...
Първоначално написано от YoungBloodZ както казва мотикаря "с миндилщината си" или иначе казано с постоянното пращане на педераски клипове, чалга пумии и гейското ти държание в 90% от темите в които си писал Той не е гей.. А момче с нова сексуална ориентация
Първоначално написано от YoungBloodZ никой друг ли не може да пише? Това беше преди.
Първоначално написано от solo_ Това беше преди. удовлетворен ли си от отговора ми?
Първоначално написано от YoungBloodZ както казва мотикаря "с миндилщината си" или иначе казано с постоянното пращане на педераски клипове, чалга пумии и гейското ти държание в 90% от темите в които си писал Колко си груб...
Първоначално написано от solo_ Колко си груб... честен съм
Първоначално написано от YoungBloodZ никой друг ли не може да пише? Можеше, но никой не пишеше.
Първоначално написано от YoungBloodZ честен съм Това е добре. А защо си толкова нервен ?
Правила