.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 125 от общо 125
    anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Fihn Виж мнението
    Това шега ли е - разбира се, че не!
    Защо да е шега? Често чувам свои приятелки да казват колко сладък бил господинът по история..

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Защо да е шега? Често чувам свои приятелки да казват колко сладък бил господинът по история..
    Възможно е, но тяхното очевидно не е сериозно. Ако беше, не биха посмели да говорят толкова лекомислено. Аз не искам никой да разбира, защото няма да мога да издържа още две години с този човек, ако той научи.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Възможно е, но тяхното очевидно не е сериозно. Ако беше, не биха посмели да говорят толкова лекомислено. Аз не искам никой да разбира, защото няма да мога да издържа още две години с този човек, ако той научи.
    Но пък помисли колко лесно ще изкарваш добри оценки при него ако разбере. Това си е схема.

Аз с асистентката по молекулна физика не правя нищо, само комплименти, подмазване и пак на контролното ми каза всичко. А представи си ако я чуках...

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Но пък помисли колко лесно ще изкарваш добри оценки при него ако разбере. Това си е схема.

Аз с асистентката по молекулна физика не правя нищо, само комплименти, подмазване и пак на контролното ми каза всичко. А представи си ако я чуках...
    Той не би ми писал по-високи оценки заради едно признание.

Той не би ми писал по-високи оценки заради едно признание.
    Знае ли се, не се знае
    Както и не се знае дали е оженен/омъжен

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Знае ли се, не се знае
    Както и не се знае дали е оженен/омъжен
    Права си, не мога да бъда сигурна. Но за второто съм сигурна. Не е.

А може да ви лъже, за да успее да върже някоя от вас , а реално да има жена и деца

А може да ви лъже, за да успее да върже някоя от вас , а реално да има жена и деца
    Това е много черногледо.

Не е честно. Не е честно аз да страдам заради нещо, което не зависи от мен.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Не е честно. Не е честно аз да страдам заради нещо, което не зависи от мен.
    Како, дори не я помнех тая тема.

Още ли го искаш?

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Како, дори не я помнех тая тема.

Още ли го искаш?
    Да, стара ми е темата, но като ми стане много тежко, влизам да споделя. Така или иначе това ми е кошчето за душевни отпадъци.

anonymous990763
    Guest
    Това продължи прекалено много време. Вземи някакви мерки, не е здравословно.

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Това продължи прекалено много време. Вземи някакви мерки, не е здравословно.
    Ти не можеш да разбереш какво ми е. Съжалявам, че прозвуча грубо, но е така. Много е лесно да се каже, но аз не съм в състояние да го изпълня.

Мега фен Аватара на solo_
    Ти не можеш да разбереш какво ми е. Съжалявам, че прозвуча грубо, но е така. Много е лесно да се каже, но аз не съм в състояние да го изпълня.
    Тя е дървен философ.

По темата: При мен също е много тежко.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от АгентМура Виж мнението
    На какво се смееш?

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    На какво се смееш?
    тежко ми е, полудях. tough times!

Искрено се надявам да с трол, ама като гледам колко си зле, взех да се съмнявам. Как очакваш да забравиш някого, като седиш и само за него мислиш, вместо да излезеш с хора на твоя възраст и да се забавляваш като нормална 13 годишна? И не ми обясявай как го правиш, но не помага, не ти вярвам.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Искрено се надявам да с трол, ама като гледам колко си зле, взех да се съмнявам. Как очакваш да забравиш някого, като седиш и само за него мислиш, вместо да излезеш с хора на твоя възраст и да се забавляваш като нормална 13 годишна? И не ми обясявай как го правиш, но не помага, не ти вярвам.
    Съгласна съм.
    Между другото всеки има период в живота си, когато си мисли, че е супер различен от връстниците си и те не му подхождат (едва ли не "аз съм по-умна, знаеща, можеща, красива от тях и не мога да се принизя до толкова ниско ниво, за да бъда с някой на моите години"). Съгласна съм, че трябва да си намериш някой на твоята възраст или ако не на твоята, то по-голям от теб с не повече от 3-4 години (мисля, че разликата е нормална, ако наистина можеш да покажеш някакви по-големи качества за възрастта си). А и скоро излизаме в лятна ваканция, няма да го виждаш, и предполагам е време да си насочиш мисленето към това, че ти е време да се отърсиш от това и да си харесаш някой друг.
    http://ask.fm/iwwkaa

Не съм на 13, на 16 съм. Не мога да те накарам да ми вярваш. Просто го споделям.

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Съгласна съм.
    Между другото всеки има период в живота си, когато си мисли, че е супер различен от връстниците си и те не му подхождат (едва ли не "аз съм по-умна, знаеща, можеща, красива от тях и не мога да се принизя до толкова ниско ниво, за да бъда с някой на моите години"). Съгласна съм, че трябва да си намериш някой на твоята възраст или ако не на твоята, то по-голям от теб с не повече от 3-4 години (мисля, че разликата е нормална, ако наистина можеш да покажеш някакви по-големи качества за възрастта си). А и скоро излизаме в лятна ваканция, няма да го виждаш, и предполагам е време да си насочиш мисленето към това, че ти е време да се отърсиш от това и да си харесаш някой друг.
    Много е трудно.

Лошото е, че вероятно дори през ваканцията ще го виждам, защото ходя на уроци.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Не можеш ли да ходиш на уроци при друг учител?
    http://ask.fm/iwwkaa

Град
    Sedes Sancti Petri
    Изчукай го бе, моме.

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Типичната история на лапетата...виждат по-млад учител и веднага се мислят за влюбени.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си