.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Дойде време и аз да сгазя лука..

Ще карам по-накратко,тъй като знам колко мразите да четете 100 реда обяснения..
    Та..имаше едно момиче,с което ни запозна обща приятелка..аз съм от Пловдив,а тя от Русе (двама от най-добрите ми приятели са от там и редовно си ходим на гости един на друг)..Та в началото писане..допаднахме си и нямахме търпение да се видим..на 27 май (миналата година,след бала ми) хванах влака за Русе и й писах,че отивам,а тя нямаше търпение да ме види...Чакаше ме на гарата и буквално,като я видях за първи път бях на път да си глътна граматиката..Както и да е разменихме по 5 приказки и се уговорихме да отида в приятелите ми за бърз душ и да излезем на кафе...Така и стана..седнахме в кафето..приказките вървяха една след друга, а тя едно време нещо започна да се закача за пловдивчани..на което аз отговорих "Искаш ли да видиш кво правим в Пловдив" и след 10 секунди я целунах..започнахме да излизаме всеки ден,по цял ден...в края на седмицата я изпратиха в "Долапи" (отдалечен квартал на Русе) а в същия ден трябваше да се видим..когато и се обадих ми обясни, че е там заради родителите си и няма как дойде, а аз от своя страна и казах,че ще отида там...хванах си такси и отидох..Всичко беше просто прекрасно..прибрах се в Пловдив и с нетърпение чаках да дойде началото на юли за да отида и да видя пак...Времето мина бързо,отново хванахме влака за Русе и докато се усетя вече бяхме там...БЯХА НАЙ – ЯКИТЕ 10 дни в живота ми..излизахме,разхождахме се,смеехме се..буквално имах чувството,че съм в рая..до сега чак такова не ми се беше случвало..Последният ден преди да си тръгна за Пловдив седнахме и си говорихме, при което аз реших да си отида до Пловдив и в края на Август да се преместя в Русе да живея (да работя и да живея на квартира)..Да нямаше да е лесно..но го исках повече от всичко..Прибрах се и съобщих на родителите ми..разбира се не го приеха никак добре,имаше си скандалите,но в крайна сметка се съгласиха с мен..И ТОЧНО ТОГАВА ГРЕДА - 5 дни преди да замина за Русе (бях си купил билета вече) от неизвестен профил ми пратиха снимка как тя го прави с друг...Бях на рожден ден на мой приятел,бях пил и направо побеснях..изчаках до други ден..питах я дали има да ми каже нещо и тя твърдо отговори "НЕ..какво ти става?" ..Скарахме се,пратих и снимката и се разделихме..А аз от яд си изтрих профила и като най-големият тъпак започнах да обикалям чалготеките и да пия..След месец и половина..моя позната ме срещна на главната в Пловдив,заговорихме и ми каза "Трябва да ти кажа нещо"...бях мега очуден тъй като с нея бяхме пили кафе веднъж,два пъти с общи приятели и толкоз...Та тя ми каза,че на снимката която са ми пратили не е приятелката ми, а момиче което прилича на нея и започна да ми изброява разликите..Каза,че ми я е пратила бившата ми (Която е от нейната компания) за да си гледа сеира..Тогава осъзнах какво съм направил и буквално исках да си трясна главата в стената от яд..Както и да е,мина известно време писах и..беше мега мъртвилото но в крайна сметка пак започнахме да си пишем..Каза ми че и липсвам страшно много,че още ме обича страшно много и докато се усетя нещата се върнаха по старому...Лошото в цялата работа е,че тя все още учи и няма как да се премести при мен, а аз от своя страна няма как да се преместя вече,тъй като баба ми (жената която ме отгледа) за 5 месеца все едно остаря с 50 години и постоянно има нужда от мен..И сега се чувствам мега виновен,защото реално аз съм я вързал..а аз няма как да задоволя очакванията ми..а толкова много ми се иска да я направя най-щастливата на света..От един месец ми е адски гадно за това..постоянно го мисля и последно време се чудя дали просто да не я пусна да е щастлива,тъй като тя го заслужава повече от всеки..Адски болно ми е да знам,че не можем да сме заедно постоянно, а знам колко много и се иска на нея..Тя е момичето,което ми показа какво е да не съм месец при нея,а тя дори да не си помисли за друг..Тя е човека,който ме подкрепяше във най-шибантите ми моменти,когато бях по болници и на никого не му пукаше за мен..Тя е най - прекрасното същество за мен и само и само да е щастлива бих я пуснал,дори това да означава аз да не съм част от това "щастие" ..НЕ знам..супер объркан съм,а приятелите ми въртят едно и също и просто реших да питам "колегите" какво мислят по темата..
    Последно редактирано от TROLLDADLOLCAKE : 04-15-2016 на 23:57
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на Rakshy

Едно не разбирам, влюбен си в момичето, но в момента в който някой ти пратил снимка, ти не просто че не си разпознал, че не е тя, ами и не си я изслушал? И как така се получава, че все някой има снимка на някого, тия хора къщи нямат ли си, където да се оправят, че все по чуждите, където могат да ги снимат го правят?
    Не знам какъв съвет да ти дам, ако бях на мястото на момичето, повече не бих ти дала шанс, прекалено си прибързан в действията и емоциите си

Мега фен Аватара на divergent
    Така е побеснял, че не се е загледал в детайлите, пък и ако снимката е била с лошо качество, как да разбере, че това не е неговото момиче. В яростта си човек не мисли и просто е бил толкова ядосан, че въобще не се е сетил да иска обяснение и прочие. На всеки му се е случвало все пак - толкова си бесен, че не искаш да изслушаш ответната страна. Както и да е, момичето сигурно се е почувствало много обидено от факта, че си повярвал, че това може да се случи, но явно наистина много държи на теб, щом ти е простила. Иначе разстоянието е шибана работа, но ако много се обичате, не мисля, че пречките трябва да ви спират да бъдете заедно. На колко години е момичето? Няма ли вариант ако скоро завършва да дойде при теб в Пловдив? Ако става въпрос за връзка от разстояние за кратък период от време, ще се наложи да издържите. Другият ви вариант е да вярвате, че ако ви е писано да сте заедно, нищо не може да ви раздели. За да не се чувстваш, сякаш си я вързал, просто ѝ го кажи и на нея - искаш да сте заедно, но не искаш да я ограничаваш във връзка от разстояние. Ако и двамата сте готови за такава и успеете да се справите, супер. Ако не се получи, продължете да си общувате, но без да се ангажирате и си обещайте, че ако евентуално се появи някой друг в живота на единия, той веднага ще каже на другия. Така хем си с нея, хем не я "връзваш". И този вариант си има минуси, но в тези отношения няма перфектен вариант.

Holly,бях пил малко (на рожден ден бях) и в същият период бях само по болници..в момента в който ми я пратиха направо откачих..мислиш ли,че съм обръщал внимание на детайлите?
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Така е побеснял, че не се е загледал в детайлите, пък и ако снимката е била с лошо качество, как да разбере, че това не е неговото момиче. В яростта си човек не мисли и просто е бил толкова ядосан, че въобще не се е сетил да иска обяснение и прочие. На всеки му се е случвало все пак - толкова си бесен, че не искаш да изслушаш ответната страна. Както и да е, момичето сигурно се е почувствало много обидено от факта, че си повярвал, че това може да се случи, но явно наистина много държи на теб, щом ти е простила. Иначе разстоянието е шибана работа, но ако много се обичате, не мисля, че пречките трябва да ви спират да бъдете заедно. На колко години е момичето? Няма ли вариант ако скоро завършва да дойде при теб в Пловдив? Ако става въпрос за връзка от разстояние за кратък период от време, ще се наложи да издържите. Другият ви вариант е да вярвате, че ако ви е писано да сте заедно, нищо не може да ви раздели. За да не се чувстваш, сякаш си я вързал, просто ѝ го кажи и на нея - искаш да сте заедно, но не искаш да я ограничаваш във връзка от разстояние. Ако и двамата сте готови за такава и успеете да се справите, супер. Ако не се получи, продължете да си общувате, но без да се ангажирате и си обещайте, че ако евентуално се появи някой друг в живота на единия, той веднага ще каже на другия. Така хем си с нея, хем не я "връзваш". И този вариант си има минуси, но в тези отношения няма перфектен вариант.
    Не знам колко съм ти благодарен.Честно казано не очаквах,че някой ще ме разбере!Още веднъж благодаря ти много..
    Относно снимката да...просто в първият момент виждах само "черно"..изобщо не съм обръщал внимание на детайли и т.н..

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Според мен, ако толкова много се обичате, допълвате, разбирате, подкрепяте, поддържайте връзка /макар и от разстояние/ до момента, в който можете да се съберете. Честно казано, много не вярвам в тези отношения, но може и да има щастлив завършек. Доколкото разбрах не сте много големи и честно казано обвързването няма да продължи дълго. /следват критики/ А за постъпката ти - по принцип смятам, че е присъща за възрастта и като цяло за обстоятелствата. Не е нещо непростимо, само мацката да не си намери оправдание след месец-два ала "ти помниш ли как постъпи с мен"
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    За начало разбий муцуната на бившата. Щом ти е погодила такъв гнусен номер, заслужава наказание.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    моя позната ме срещна на главната в Пловдив
    хехехехе
    в пловдив само една главна улица ли имате
    и от нея тръгват всички останали
    и около нея се върти всичко

Дота,иди пий една студена вода да се успокоиш.

Любовта си е любов!!! НО никога не се доверявай толкова на някой !!! НИКОГА ! Колкото и да не ми се иска накрая винаги предават.. Рано или късно особенно
    , ако не сте заедно (тоест от километри). Та като заключение нали знаеш... Любовта е болка..

AwesomEBG, не веднъж или два пъти съм "ял попарата", така че съм наясно..Обаче в крайна сметка не можеш цял живот да го караш на еднодневки и да стоиш сам, само защото преди това са те предавали..Поне аз съм с такова мнение..

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    За начало разбий муцуната на бившата. Щом ти е погодила такъв гнусен номер, заслужава наказание.
    В първият момент изгарях от желание да и съсипя живота,което е супер лесно тъй като майка и е същият боклук като нея и 5 човека имаме голите и снимки ( ДА,НА МАЙКА И..колкото и да не ти се вярва). Обаче после се замислих и стигнах до извода,че няма абсолютно никакъв смисъл да си губя времето с това купище и да си създавам нови филми и простотии.Меко казано хора като нея заслужават да са сами като улично псе..

Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    В първият момент изгарях от желание да и съсипя живота,което е супер лесно тъй като майка и е същият боклук като нея и 5 човека имаме голите и снимки ( ДА,НА МАЙКА И..колкото и да не ти се вярва). Обаче после се замислих и стигнах до извода,че няма абсолютно никакъв смисъл да си губя времето с това купище и да си създавам нови филми и простотии.Меко казано хора като нея заслужават да са сами като улично псе..
    Прав си, няма нужда да ѝ падаш на нивото и да си връщаш със същите мръсни номера, каквито и тя ти е извъртяла. За такава долна постъпка рано или късно сама ще си го получи, тази измама от нейна страна само показва какъв човек е, или по-скоро, че не е човек. Иначе какво става с приятелката ти, решихте ли как ще продължат отношенията ви?

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Прав си, няма нужда да ѝ падаш на нивото и да си връщаш със същите мръсни номера, каквито и тя ти е извъртяла. За такава долна постъпка рано или късно сама ще си го получи, тази измама от нейна страна само показва какъв човек е, или по-скоро, че не е човек. Иначе какво става с приятелката ти, решихте ли как ще продължат отношенията ви?
    Не знам какво става вече..последно време се сдърпахме за куп глупости,макар и двамата постоянно да претендирахме,че не искаме да се караме..От 2-3 дни не си пишем (последно ме сийна).А аз от своя страна,може би след всичко останало в миналото се промених доста - не я търся..Май май и аз се уморих да се доказвам, да тичам след гъза на някого и да се раздавам като глупак..Веднъж ми се иска и на мен някой да каже "Искам да съм с теб независимо какво ще стане" ...Вместо това скандал след скандал и не се стига до никъде, а аз от опит знам, че почнат ли редовните караници края не е никак далеч.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Нали не си я познал защо реагираш без да мислиш?

Сега вече е късно да го мислиш

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Нали не си я познал защо реагираш без да мислиш?

Сега вече е късно да го мислиш
    Ти май нещо не си разбрал/а?Или аз не разбирам въпроса ти?

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Първо - изчетох го цялото, едвам със сто зора го изчетох защото беше банално. Едно не мога да разбера, как може животът ти да се върти около жена? Да не се върти около теб, ами около друг човек? Тоест ти даваш твоят личен живот, за да може друг да е щастлив? Значи излиза, че тя си стои там, тя не дава нищо на теб ти да си щастлив, обаче ти го правиш? Как става това? Сега недей да казваш тя ми дава любов, понеже това не е еднопосочна улица. Взаимно е тук, секс, любов, все тая простотии, взаимно е. Честно казано взела те е на балък. Както бившата ти те е взела на балък и те е излъгала. Видях крехката възраст, ще разбереш след време. Всичко омръзва. И тогава си пред следната дилема. Или преглътваш достойнството си и ставаш педал до края на живота си командван и зависим от жена, или започваш да си егоист и издигаш живота си, кариерата си, гледаш приятелите и семейството. Не забравяй, че при жените всичко е хормони. Няма такова понятие като "любов". Като и текне путката в края на месеца (или началото), все тая, ако теб те няма, и имате лек скандал, ще почне да се позамисля. След няколко замисляния ще и отперат путката. Или ако види слабост в тебе откъм мъжка гледна точка, а повярвай, ще има слабост. Ще си болен, ядосан, ще имаш други проблеми, тя ще намери слабост, и ще и омръзнеш много по-бързо! Недей мисли с кур понеже ще поемеш кур един ден! Ще отидеш в друг град и после ще осъзнаеш каква тъпотия си направил и как ще се върнеш ако не можеш! Приеми поста ми не като заяждане, а като обективно мнение, на човек който е видял помия, изял е помия, и после е повърнал помия, понеже му е дошло много помия наведнъж!
    И да ти вдигна духа, ако си развиеш живота, и имаш пари, като имаш пари ще имаш всяка путка. Всяка гледа портфейла. Те не го наричат така за да не се срамуват от себе си, наричат го "сигурност". Всяка жена или момиче иска сигурност. Затова говорят цял живот. Иска ли семейство, иска "сигурност" за семейството си! Какво иска от мъжа, да я пази, тоест иска "сигурност". Нямаш ли пари, каква сигурност си за нея! Никаква. Затова като имаш пари, можеш да ги употребяваш и след това да им гледаш сеира колко са тъпи и насрани!
    Последно редактирано от MalePan7her : 04-21-2016 на 17:48

Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    Първо - изчетох го цялото, едвам със сто зора го изчетох защото беше банално. Едно не мога да разбера, как може животът ти да се върти около жена? Да не се върти около теб, ами около друг човек? Тоест ти даваш твоят личен живот, за да може друг да е щастлив? Значи излиза, че тя си стои там, тя не дава нищо на теб ти да си щастлив, обаче ти го правиш? Как става това? Сега недей да казваш тя ми дава любов, понеже това не е еднопосочна улица. Взаимно е тук, секс, любов, все тая простотии, взаимно е. Честно казано взела те е на балък. Както бившата ти те е взела на балък и те е излъгала. Видях крехката възраст, ще разбереш след време. Всичко омръзва. И тогава си пред следната дилема. Или преглътваш достойнството си и ставаш педал до края на живота си командван и зависим от жена, или започваш да си егоист и издигаш живота си, кариерата си, гледаш приятелите и семейството. Не забравяй, че при жените всичко е хормони. Няма такова понятие като "любов". Като и текне путката в края на месеца (или началото), все тая, ако теб те няма, и имате лек скандал, ще почне да се позамисля. След няколко замисляния ще и отперат путката. Или ако види слабост в тебе откъм мъжка гледна точка, а повярвай, ще има слабост. Ще си болен, ядосан, ще имаш други проблеми, тя ще намери слабост, и ще и омръзнеш много по-бързо! Недей мисли с кур понеже ще поемеш кур един ден! Ще отидеш в друг град и после ще осъзнаеш каква тъпотия си направил и как ще се върнеш ако не можеш! Приеми поста ми не като заяждане, а като обективно мнение, на човек който е видял помия, изял е помия, и после е повърнал помия, понеже му е дошло много помия наведнъж!
    И да ти вдигна духа, ако си развиеш живота, и имаш пари, като имаш пари ще имаш всяка путка. Всяка гледа портфейла. Те не го наричат така за да не се срамуват от себе си, наричат го "сигурност". Всяка жена или момиче иска сигурност. Затова говорят цял живот. Иска ли семейство, иска "сигурност" за семейството си! Какво иска от мъжа, да я пази, тоест иска "сигурност". Нямаш ли пари, каква сигурност си за нея! Никаква. Затова като имаш пари, можеш да ги употребяваш и след това да им гледаш сеира колко са тъпи и насрани!
    Първо ми падна в очите с аватара, после още повече, като ти прочетох мнението.

Нито те знам кой си или коя си, нито ме интересува мнението за мен, това нека да ти е пределно ясно!

Също така тук никой не коментира, бабата на момчето. Защо е била състарена, ТАКА ИЗВЕДНЪЖ? Можеше да се замисли - "Аз ако бях наистина истински мъж, щях да поема вината за това, че аз може да съм причината да съм я състарил баба ми."
    Аз ако съм на негово място, ще ми се повръща от поведението. Да мисля с чурката си и да съжелявам, че баба ми е зле, че да мога да наеба някаква втасала свинска пържола в другия край на България! Аз ще се срамувам! Толкова ли няма порно, чатове, дискотеки, клубове и прочее занимавки!

А скандалите вкъщи може би са били с причина. Тези хора са му дали нещо, и може би са живяли повече, за да видят какво го очаква. И са опитали да го спрат за да не повтаря фатални грешки.

Никой не гледа от тая гледна точка, понеже в тази тема са се насъбрали жени и мъже в ЖЕНСКО тяло. Гледат само от гледната точка как тази русенска госпожичка е потърпевша, а той е изверг. А всъщност никой не погледна останалите около тях! Женките пак се опитват да си осигурят защита и солидарност! Не се сещам за женка, която е отишла да живее или учи при гаджето си, ако той няма пари! Да учи - може би. Ще делят квартира, той ще и го слага 3-4 години, преди тя да отиде друг да и го слага. Но ако той няма пари, дали ще отиде при него? Която и да е от вас!

Всяка жаба да си знае гьола предлагам аз.

Още повече, че може би трябва да знае какво го чака. Чака го живот на поддръжник, да осигурява поддръжка, доходи и т.н. Докато такива като мен, необуздани "селяндури" както ги наричате, ще и тъпчат котенцето (или катеричето, както и викат) и ще и свършват в устата докато я скубят като я чукат. Аз лично такава не бих наебал освен ако не е уникално яка, но и тогава дори пак няма да се вържа с нея. Има уникални селяндури, много по-зле от мен, които дори и да е гадна ще и отперат китеника! Така ще я съдерат, понеже и техния живот се върти около мъстии, просто са толкова нескопосани, че не могат да задържат никоя! И точно такива селяндури курвите ползват за един път. Особено ако селяка има пари! Или някоя селска талига на 10 години.

Нито те знам кой си или коя си, нито ме интересува мнението за мен, това нека да ти е пределно ясно!
    Фактът, че не те интересува мнението ми, не може да ми попречи да го изразя.

Фактът, че съм ти паднал в очите, също не може да попречи да изразя мнението ми, че не ме интересува. Сега ти видях профила и видях, че си женичка на 17. Малка женичка. Аз съм поне един и половина пъти на твоята възраст. Ако те положа точно в теб в леглото ми ще те нараня сексуално. Затова имай уважение и се обръщай подобаващо, моето момиченце.

Фактът, че съм ти паднал в очите, също не може да попречи да изразя мнението ми, че не ме интересува. Сега ти видях профила и видях, че си женичка на 17. Малка женичка. Аз съм поне един и половина пъти на твоята възраст. Ако те положа точно в теб в леглото ми ще те нараня сексуално. Затова имай уважение и се обръщай подобаващо, моето момиченце.
    На мен друга възраст ми изписва на профила ми, но нищо. Събуди огромен респект у мен, повече няма да си позволявам да се заяждам.

Да, забравил съм да си скрия възрастта. Ей сега ще я променя! Най малкото по стила ми на писане, пунктуация и богат речник би трябвало да се сетиш, че ми е голям и надървен и шега небива.

Да, забравил съм да си скрия възрастта. Ей сега ще я променя! Най малкото по стила ми на писане, пунктуация и богат речник би трябвало да се сетиш, че ми е голям и надървен и шега небива.
    Говорех за моята възраст...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си