Първоначално написано от inewton Искаш ли някой ден заедно да отидем по курви? Аз ще черпя!
off-topic: Първоначално написано от solo_ Аз ще черпя! solo_, че ти имаш ли пари, че да черпиш? Първоначално написано от inewton Искаш ли някой ден заедно да отидем по курви? Пас съм. По-добре заведи solo_, че гледам има неизчерпаема енергия. Откъде я вади - не знам, но смятам, че с една к*рва няма да миряса. (:
То накрая само тоя тип любов остана, физическото задоволяване и туй то
off-topic: Първоначално написано от solo_ dreamwalker (Орионското момиче) ме дарява с любов! Зареждам се и се превръщам в краля на кралете! Дръж си го здраво (за юздите) и гледай да не налазва останалите потребители тук. (: по темата: @Julli_siatkowka Julli_siatkowka, защо си направила репост? Първоначално написано от Julli_siatkowka То накрая само тоя тип любов остана, физическото задоволяване и туй то
по темата: @Julli_siatkowka Julli_siatkowka, защо си направила репост?[/QUOTE] Случва се подобна неволна грешка
Първоначално написано от M**** off-topic: Дръж си го здраво (за юздите) и гледай да не налазва останалите потребители тук. (: Какво ти е направила?
Първоначално написано от M**** off-topic: solo_, че ти имаш ли пари, че да черпиш? Пас съм. По-добре заведи solo_, че гледам има неизчерпаема енергия. Откъде я вади - не знам, но смятам, че с една к*рва няма да миряса. (: dreamwalker (Орионското момиче) ме дарява с любов! Зареждам се и се превръщам в краля на кралете!
Първоначално написано от M**** Пас съм. По-добре заведи solo_, че гледам има неизчерпаема енергия. Откъде я вади - не знам, но смятам, че с една к*рва няма да миряса. (: Аз ако исках със Со(по)ло да ходя щях да му кажа.
Виж "облака" с етикети
Правила