.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

На село прасетата се гледат в клетки, умъртвяват се с ток, колят се полу живи и ли се стрелят.

Агнешкото се коли младичко, за вкус.

Иначе и аз съм против заводското производство с цел фаст фууд. Там ги тъпчат с ГМО фуражи и хормони.
    За биологичното животновъдство съм.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    На село прасетата се гледат в клетки, умъртвяват се с ток, колят се полу живи и ли се стрелят.

Агнешкото се коли младичко, за вкус.

Иначе и аз съм против заводското производство с цел фаст фууд. Там ги тъпчат с ГМО фуражи и хормони.
    За биологичното животновъдство съм.
    Как ще се умъртвяват с ток? Ти нормален ли си! Животните трябва да се колят по възможно най - безболезненият начин, с възможно най - наостреният нож.

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Как ще се умъртвяват с ток? Ти нормален ли си! Животните трябва да се колят по възможно най - безболезненият начин, с възможно най - наостреният нож.
    Оооо боже.

Ти въобще присъствала ли си на колене?
    Аз дори смятам че заколването е доста болезнен начин за отнемане на живот. Докато не му изтече кръвта телето е живо и рита.
    В практиката прасетата се убиват с ток. Хвани да колиш някоя свиня, да не стане тя да те заколи.

Викат се опитни кладничари. Които знаят как с един удар да го зашеметят. След това се коли. Някой път се стреля.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Оооо боже.

Ти въобще присъствала ли си на колене?
    Аз дори смятам че заколването е доста болезнен начин за отнемане на живот. Докато не му изтече кръвта телето е живо и рита.
    В практиката прасетата се убиват с ток. Хвани да колиш някоя свиня, да не стане тя да те заколи.

Викат се опитни кладничари. Които знаят как с един удар да го зашеметят. След това се коли. Някой път се стреля.
    Как ще е живо докато му изтича кръвта. Глупости. Ние явно си колим по друг начин.

Как ще е живо докато му изтича кръвта. Глупости. Ние явно си колим по друг начин.
    яретата ли?

Ок, аз не коля, ти ще кажеш.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Мил детски спомен: колят кокошка, която явно много й се живееше и отказа да умре веднага, а вместо това препускаше през двора без глава докато й шуртеше кръвта. Заклаха я кралски в стил Ан Болейн.

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Мил детски спомен: колят кокошка, която явно много й се живееше и отказа да умре веднага, а вместо това препускаше през двора без глава докато й шуртеше кръвта. Заклаха я кралски в стил Ан Болейн.
    И аз имам подобен спомен. Но най-запазен е споменът от вкуса на супата след това.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Чудя се ако те заколят дали ще препускаш като нея

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Чудя се ако те заколят дали ще препускаш като нея
    Ами яж салата и се чуди простотии.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си