- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ме обича, а ме използва?
Теб всъщност какво точно те притеснява? Това, че мъж те кани на срещи и иска да правите секс ли? Ти какво очакваш от връзка с мъж - да си играете на кукли ли?! Ако още ти се играе на кукли (и "не си готова" за секс), не излизай с момчета!
Който го е страх от мечки - да не ходи в гората!
П.С. Защо не зададеш на вашите същият въпрос, който зададе на нас?! Много ми е интересно, какво ще ти кажат!
Не е така. Това, че живеем във време, в което рядко някой полага усилия (различни от цвете), не означава, че нещата трябва да се случват на 3-тата минута.
Към авторката - според мен, ако наистина го харесваш и искаш да се получат нещата, изясни ги в началото. Навежда ме на мисълта, че си девствена. Ако не се случи с него, дори и с друг да е, кажи си ги тези неща, защото сериозните хора ще подходят по друг начин и няма да ти се натиска веднага. Според мен това момче си мисли, че нещата на тази възраст трябва да се случат бързо, тъй като не е дорасъл за усилията, които трябва да положи за една връзка.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Нека не бъркаме "моралните ценности" с незрялост - физическа и социална, както е в твоя случай.
И друг мъж да си намериш, той пак ще иска да правите секс! Фактът че не осъзнаваш това, само доказва колко си незряла още!
Понеже иска секс, значи не я цени?! Страхотна логика
!
Като е още малка, не е ли по-добре да си седи на гъза и да не се впуска в неща, за които очевидно не е готова (в случая връзки с момчета)?!
Понеже тя е много дорасла![]()
?! Сериозно вие как си представяте интимна връзка, без секс?
Към Авторката: Вместо да питаш случайни непознати от нета, защо не попиташ и родителите си какво мислят по въпроса? Да видиш какво ще ти кажат те!