.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sadxsoul Виж мнението
    Здравейте. От известно време с едно момче се срещахме, харесах си го и онзи ден ми предложи. ... секса. На почти 17 съм и нямам желание за такива близости...
    Аз не съм нито някоя лека, нито някоя, която има желание за такива неща на такава крехка възраст.
    ...харесвам го, но просто мисля, че той явно си търси нещо от мен, което аз не бих му дала, защото не смятам, че скоро време ще съм готова, а и както казах, нямам желание за това.
    Теб всъщност какво точно те притеснява? Това, че мъж те кани на срещи и иска да правите секс ли? Ти какво очакваш от връзка с мъж - да си играете на кукли ли?! Ако още ти се играе на кукли (и "не си готова" за секс), не излизай с момчета!

Който го е страх от мечки - да не ходи в гората !

П.С. Защо не зададеш на вашите същият въпрос, който зададе на нас?! Много ми е интересно, какво ще ти кажат!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Който го е страх от мечки - да не ходи в гората!
    ти знаеш ли къде се намира гората
    за която писа ?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението

Който го е страх от мечки да не ходи в гората !
    Не е така. Това, че живеем във време, в което рядко някой полага усилия (различни от цвете), не означава, че нещата трябва да се случват на 3-тата минута.

Към авторката - според мен, ако наистина го харесваш и искаш да се получат нещата, изясни ги в началото. Навежда ме на мисълта, че си девствена. Ако не се случи с него, дори и с друг да е, кажи си ги тези неща, защото сериозните хора ще подходят по друг начин и няма да ти се натиска веднага. Според мен това момче си мисли, че нещата на тази възраст трябва да се случат бързо, тъй като не е дорасъл за усилията, които трябва да положи за една връзка.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Явно имам по-различни морални ценности от на повечето момичета на моите години...
    Нека не бъркаме "моралните ценности" с незрялост - физическа и социална, както е в твоя случай.
    Който иска да се е*е, знае къде е Околовръстното, там изборът е голям. Не си падам по подобно отношение, съдете ме, колкото искате, но това са моите наблюдения и гледни точки.
    И друг мъж да си намериш, той пак ще иска да правите секс ! Фактът че не осъзнаваш това, само доказва колко си незряла още!
    Цитирай Първоначално написано от Amorenvivo Виж мнението
    ...още си малка ще намериш момчето за теб,което ще те цени.
    Понеже иска секс, значи не я цени ?! Страхотна логика !

Като е още малка, не е ли по-добре да си седи на гъза и да не се впуска в неща, за които очевидно не е готова (в случая връзки с момчета)?!

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    мисли, че нещата на тази възраст трябва да се случат бързо, тъй като не е дорасъл за усилията, които трябва да положи за една връзка.
    Понеже тя е много дорасла ?! Сериозно вие как си представяте интимна връзка, без секс?

Към Авторката: Вместо да питаш случайни непознати от нета, защо не попиташ и родителите си какво мислят по въпроса? Да видиш какво ще ти кажат те!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си