- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [10]
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...a7&oe=57A8002E
Пък аз да се похваля кво си имам! :3 Ногу яко!
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...fa&oe=57E8151A
и в тоя бой оцелях
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ХАхахХАХахХАХхахАХхаХАХха хАХхахАХхахХАхахХАхаХАХха ХАХахХАхахАХхаХАХахХАХах
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Тоя отзад с миньона е много героичен.
Welcome to the Jungle...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не мога..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ей бастун издълбан, искаш ли да ти припомня накрая кой съм да ти потече анален секрет от превъзбуда и страхопочитание?
Аз торито реално не искам да я пипам понеже е гадна, обаче ако се напия преди някой мач, бих и дал да ми овърти голямата главичка с устните и, после да може тя да се похвали.
Дай една снимка и няма да ти пращам хора и ще оставя да обиждаш децата колкото си искаш. Тоест давам нещо като протекция. Правя го рядко така че се възползвай.
Преди я беше качила в някаква тема. - https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...2f&oe=577F002D
Дано да не ми се разсърди!
П.П. Не ме е страх от хората ти... Дадох ти снимката защото знам, че tori не се интересува. И не съм Николай.
Добре всичко е без значение, важното е че аз си държа на думата. Това е тори нали така? А на индистинкта има ли фотос?
Хахах, кво да се сърдя, след като съм я качвала и преди в темата? :дд Нямаш проблеми, спокойно.
Тори, напиваш ли се сама в парка с бира, около 7 всяка вечер? Очаквах да си по дебела. Не съм много уплашен, все още не бих си жертвал кура за теб, но това не ми пречи да те нападам сексуално във виртуалното пространство.
Да, сама се напивам, но не в парка, а в кварталната площадка и с домашна ракива, не с бира. После се прибирам на мотика при антракса и го бия, защото ми е кеф и защото е чехльо. :ддд
Торино, тва с херпеса което си му лепнала, общо взето си го направила твоята кучка доживот. Знаеш ли това на мен ако ми го беше лепнала какво щеше да стане? Имам 2 чифта белезници на смит и уесън. Отстрани на леглото ми имам 2 халки. И имам хубав колан, еластичен е.