.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Тема: ГЕЙ ЛИ Е?

poisonrose
    Guest

Unhappy ГЕЙ ЛИ Е?

Наскоро разбрах, че гаджето ли мастурбира в една стая с май-добрият си приятел! На мен ми обясни, че е просто мъжко забавление...моля ви кажете ми дали е гей?!?!

Голям фен Аватара на Maleficus
    Приятел в нужда се познава ! Сигурно са си разменяли техники !

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Това е адски гейско и никой мой познат не го е практикувал. Сто процента се свършват взаимно. Бягай надалеч.

Пхахах не е гей глупости просто момчетата са много по разкрепостени от момичетата и са пълни простаци така че всичко може да се очаква от тях

Явно и твоят приятел Невер-енд мастурбира с мъже. Явно е модерно да си гледат хуйовете и да се облизват през това време. Вече мъжете не гледат путки ами хуйове.

Абе моя приятел малко се съмнявам да прави такива неща ... ама ти като те гледам какъв мъж си да висиш по форуми ми става ясно хаха

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от ::NeVeR*eNd::: Виж мнението
    Абе моя приятел малко се съмнявам да прави такива неща ... ама ти като те гледам какъв мъж си да висиш по форуми ми става ясно хаха
    Защо смяташ, че в това се измерва мъжествеността?

Ами защото едно нормално момче с пълноценен живот няма да седне да пише във форуми а и специално в този тук ми прави впечатление че пишем главно момичета тук там има някой изтърсак ... и да общо взето има по мъжки занимания от това

Мега фен Аватара на solo_
    Какви? Нацепване, употреба на наркотици и битка по улицата?

Ами защото едно нормално момче с пълноценен живот няма да седне да пише във форуми а и специално в този тук ми прави впечатление че пишем главно момичета тук там има някой изтърсак ... и да общо взето има по мъжки занимания от това
    Тук пишете главно момичета, така ли? Аз като гледам най-активните теми се формират от мъжете, а в темата ГАЛЕРИЯ СПОРТ И ФИТНЕС едно момиче на 6 месеца да пусне снимки и ще трябва да направим банкет! Вие знаеш ли къде сте активни? В тема любов, което е някак иронично, предвид курвенлъка ви!

Ако искаш да се съберете само жени, отиди в Бг-мама и си разменяйте змийски клюки!

Ако искаш да се срещнем и да разбереш колко точно мъж съм, понеже доста като теб изгоряха, твърдейки точно обратното.

И пълноценен живот за мен е да се забавлявам и да вземам всяка капка РАДОСТ от живота, аз идвам тук да се развличам, ти идваш тук да питаш сериозни теми. Кой сега е загубенякът?

Ето гледайте малко от мненията на непълнотелната госпожичка на която устичката и е по голяма от на самосвал пълен с лайна ----->

Цитирай Първоначално написано от ::NeVeR*eNd:::
    Не се гримирам
    Връзвам си кок или опашка..
    Аз съм чувал, че само най занемарените жени не си слагат грим, или тези които си мислят че са много красиви! Също и хлапетата които не знаят как! А всъщност най красивите жени си слагат грим за да изглеждат още по яки! А ти не си от красивите, в това мога да си заложа къщата!

Цитирай Първоначално написано от ::NeVeR*eNd:::
    Моля ви помогнете мии искам да разбера как за сваля 10 кг за 20 дни.. висока съм 1.57 и съм 50 кг а идеалното тегло за мен е 40 кг.
    АХахахахаха ххах ето тезата ми още веднъж се потвърди! Познах, просто налучках че си една малка трътла !!!

И после как младежите от форума да не ме наричат бог и да не ме боготворят! 1.57 см на 50 кг!!! Това е направо трагично, момиче!!! Аз съм чукал момиче, което е било 1.66 на 50 кг и беше трътла. Дори съм чукал 172 на 50 кг и пак си е много!!! Освен ако нямаш мускули и не тренираш силово, примерно да вдигаш клекове и прочее. Което при теб ме съмнява понеже в темичка питаш как да отслабнеш 10 кг. Значи ти само ядеш като прасе, диета не пазиш, и не тренираш. Как очакваш после да те хареса някой! На 17 си вземи се оправи момиче! Аз на 17 имах плочки на корема и правех челна стоика ! Мишок

Ехехе нещо малко засегнат ми изглеждаш ... моля тее осъзнай се твойте обеждения за това колко си мъж ми идват малко в повече и честно казано не ме интересува за кво си тука.. моето мнение относно момчетата в форуми като този няма да се промени така че пиши още не ми пречиш пък дано по този начин си избиеш комплексите и си повдигнеш самочувствието поне малко

За кое да съм засегнат, че "обеждение" се пише с "О" ли?

убеждѐние

Тълковен речник
    мн. убеждения, ср.
    1. Впечатление, мнение; съзнание, увереност. Останах с убеждение, че работата не ти харесва. Моето убеждение е, че тя ще продължи да учи.
    2. Обикн. мн. Възгледи, идеи, разбирания. Политически убеждения. Леви убеждения.
    Селянко дори не си прави труда да комуникираш с мен.

Много ме засегна мисля да изляза от форума да си изтрия акаунта да се заключа в нас и да не излизам...

Всъщност не можеш да го изтриеш, явно си тъпа като баба ми от село Кочериново !

Не може да се изтрива акаунта за да ти четат децата простотиите много време след като си тръгнеш, лапенце !

Но ако искаш може да направим така, че да ти се наложи после да си забърсваш спермата ми от путката ти и от устичката ти. Много е гъста и лепне и не знам как ще успееш но може да пробваш !

Ти само по форумите ебеш загорял злобар хаха избива си комплексите на момиче

Сигурна ли си само по форумите че еба ? Ако искаш могат да ти потвърдят оттук доста хора , кои точно наебах.

Ако си наистина заинтересована ще ти кажа кой съм и можеш да получиш много лесно инфо колко ми е голям кура и колко е надървен , малка шматко

Явно имаш мерак ти да си следващата задоволена , обаче нямаш 18 като гледам , ще позабавим нещата малко докато станеш на 18 !

Айде да ми потвърдят тия хора

Пиши на лично ти казах ако си заинтересована , и по точно кажи какъв ти е точно интереса , понеже ако е за клюки , не получавам нищо в замяна , като не получавам дивиденти , мога да си остана още в сянка ! На който трябва съм казал кой съм , обаче ти коя си , ти си ми никаква че да ти казвам ! Предложи нещо и покажи интерес и тогава ще видим ! Оставям те да си пишеш сама , после ще ти чета простотиите отново !

Изопщо не ми е зор да знам кой си само това ще ти кажа ти реши да ми се изтъкваш

Аз ще се изтъквам понеже имам с какво , а ти с какво ще се изтъкнеш ? Със снимка , която не е твоя ли ?

Doing cool го замени по скоро с Not doing cool, понеже си скучна като пряспа с тор.

Нямам комплекси и мога да ти запуша устата с факти , но ако искаш факти , ще трябва да дадеш нещо насреща или да се докажеш че си достойна за мен , ако не си опъни бримката и не ме занимавай ! Айде, Невербенд

Еййй кви факти вадиш няма що снимката не била моя ти кво искаш да кажеш че се представяш за Роналдо ли ? И къв си ти че да ти се доказвам някъв загорял дето само хейтва по форумите хаха еми не мерси

Мега фен Аватара на baby_baby
    За мен това не е нормално

sadasdaaa
    Guest
    Хаха , посмях се докато чета как двама комплексари спорят :Д .
    Някакъв с снимка на Роналдо , който си скуби веждите и си слага 1 килограм гел преди да излезе да симулира на терена (явно за теб това е да си мъж (на 15 години)):Д .
    И няк'во момиче което си убива времето тук , щото няма приятели с които да излезе и се прави на яка по форумите като тоя келеш по горе ....

Пълна трагедия !
    Последно редактирано от sadasdaaa : 05-04-2016 на 16:30

Мега фен Аватара на Dwyd96
    По темата: Зависи на колко години е приятеля ти.. Много момчета в първите години от пyбертета или малко преди това, са го правели...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си