Първоначално написано от solo_ Аз съм Създание. Мязаш ми на дреамлоукъра в изказа си..само че тя бе по оригинална
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Първоначално написано от GuardianAngel Мязаш ми на дреамлоукъра в изказа си..само че тя бе по оригинална 'То' вече е на друго място.
Първоначално написано от solo_ 'То' вече е на друго място. жалко липсва ми
Първоначално написано от GuardianAngel жалко липсва ми Знаеш ли в кое измерение е?
Първоначално написано от solo_ Знаеш ли в кое измерение е? не,но в което и да е друго ще е по щастливо това съзнание е поне винаги мога да я усетя енергиино
Първоначално написано от GuardianAngel не,но в което и да е друго ще е по щастливо това съзнание е поне винаги мога да я усетя енергиино ти да не си някой магьосник? ;д
Първоначално написано от smilegirl12 ти да не си някой магьосник? ;д понякога ..и за някои ситуации съм,ма си трая
Първоначално написано от GuardianAngel не,но в което и да е друго ще е по щастливо това съзнание е поне винаги мога да я усетя енергиино Тя има много силна аура.
Първоначално написано от solo_ Тя има много силна аура. има да,дано да е щастлива където и да е,пък и аз съм казал,че винаги ще я пазя,тя знае
Правила