Първоначално написано от GuardianAngel Мязаш ми на дреамлоукъра в изказа си..само че тя бе по оригинална 'То' вече е на друго място.
Първоначално написано от solo_ 'То' вече е на друго място. жалко липсва ми
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Първоначално написано от GuardianAngel жалко липсва ми Знаеш ли в кое измерение е?
Първоначално написано от solo_ Знаеш ли в кое измерение е? не,но в което и да е друго ще е по щастливо това съзнание е поне винаги мога да я усетя енергиино
Първоначално написано от GuardianAngel не,но в което и да е друго ще е по щастливо това съзнание е поне винаги мога да я усетя енергиино ти да не си някой магьосник? ;д
Първоначално написано от smilegirl12 ти да не си някой магьосник? ;д понякога ..и за някои ситуации съм,ма си трая
Първоначално написано от GuardianAngel понякога ..и за някои ситуации съм,ма си трая ехааааа какви магии можеш да правиш
Първоначално написано от GuardianAngel не,но в което и да е друго ще е по щастливо това съзнание е поне винаги мога да я усетя енергиино Тя има много силна аура.
Първоначално написано от solo_ Тя има много силна аура. има да,дано да е щастлива където и да е,пък и аз съм казал,че винаги ще я пазя,тя знае
Първоначално написано от GuardianAngel има да,дано да е щастлива където и да е,пък и аз съм казал,че винаги ще я пазя,тя знае То е митично същество! Ти не знаеш нищо за него.
Правила