Първоначално написано от YoungBloodZ аз за тая седмица приключих ти какво работиш не разбрах...освен да гледаш ГОТ у понеделник :Д
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Първоначално написано от GuardianAngel ти какво работиш не разбрах...освен да гледаш ГОТ у понеделник :Д във застрахователна фирма е
Първоначално написано от GuardianAngel ти какво работиш не разбрах...освен да гледаш ГОТ у понеделник :Д работя в застрахователна компания и през деня имам доста свободно време така че си разцъквам из форумО
Първоначално написано от YoungBloodZ работя в застрахователна компания и през деня имам доста свободно време така че си разцъквам из форумО казах го вече ... ставам за секретарка
Първоначално написано от YoungBloodZ работя в застрахователна компания и през деня имам доста свободно време така че си разцъквам из форумО дам,приятелката ти ми каза..ти на колко години си ?
Първоначално написано от GuardianAngel дам,приятелката ти ми каза..ти на колко години си ? аз съм му секретарка
Първоначално написано от GuardianAngel дам,приятелката ти ми каза..ти на колко години си ? на по-малко от 30 и на повече от 10 Първоначално написано от smilegirl12 аз съм му секретарка засега ще ти плащам само с любовта си!
Първоначално написано от YoungBloodZ засега ще ти плащам само с любовта си! ох колко успокоително :д пази си я за други хора ако се сещаш
Първоначално написано от smilegirl12 ох колко успокоително :д пази си я за други хора ако се сещаш не се сещам?
Първоначално написано от YoungBloodZ не се сещам? freelygirl naprimer ili mecheto tedi
Първоначално написано от YoungBloodZ на по-малко от 30 и на повече от 10 засега ще ти плащам само с любовта си! Дъртофелник на 20 и нещо :Д и няма пари за една секретарка ...тъжна работа...а те толкова ти се натискат :Д
Първоначално написано от GuardianAngel Дъртофелник на 20 и нещо :Д и няма пари за една секретарка ...тъжна работа...а те толкова ти се натискат :Д неееее не му се натискам! кажи му В.
Първоначално написано от smilegirl12 неееее не му се натискам! кажи му В. аз казах вече че сме само приятели!
Първоначално написано от GuardianAngel Дъртофелник на 20 и нещо :Д и няма пари за една секретарка ...тъжна работа...а те толкова ти се натискат :Д не ми се лежи в затвора!
ох ама притеснявам се така пред всички що не си направим скайп чат така цял свят ни чете деба тва е все едно да пикаеш на улицата няма хартийка да се избършеш пфф
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Правила