- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
Имам добри впечатления.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
много е лош
грубиян![]()
Не бих искала да го срещна по някоя тъмна уличка. Поне така звучи.
^ нямам впечатления.
чувствителен ми се струва
^ нямам впечатления.
Чете много дистопии филми
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
бере череши
брули сливи
пресни и сочни
чиче правиш ли ги още тия работи
Последно редактирано от RagioL : 05-07-2016 на 19:57
Необичаен типаж е. Нещо се беше поизгубил.
Welcome to the Jungle...
тигър!
сектант![]()
маскиран, загадъчен, май се вълнува от мистика!
Напомняш ми на един стар приятел от детството ми. Родителите му бяха много бедни, живееха като мишки в мазе в панелен блок!!! И какво закусваха, всеки ден, БУКВАЛНО? Сутрин за закуска - 3 филии с мерудия, която мирише на плъх, обяд - 2 филии с олио! И вечерята беше най-пищна! Толкова обилна, че ти се дояжда още! 4 филии с олио и меродия, ставаха разтопени като гъз на бабка! Ахаххаа и ти ми напомняш на него. Защото той беше фен на аниметата, споделяше как го възбуждат. И ти като него сигурно топиш филиите в олиото КАЛИАКРА и слагаш малко шарена солчица. Само ти трябва една кукла надуваема, която да забременяваш и си достигнал върховенството в този живот!
После не се сърди на останалите, защо никой не ти обръщал внимание, защо си аутсайдер, защо си прост като канче с лайна! Вината си е изцяло твоя с тия коментари. Аз съм бил 1ви клас, виж се какви простащини и извратенящини говориш! Да, лъскахме в устата на майка ти, ЛАЙНЯН САЛОФАЛК !