YoungBloodZ, може ли твоя снимка?
Първоначално написано от crazyfenka Треснах си без да искам ръката в компа о първия ми компютър колко бой е изял от ръцете ми...
Първоначално написано от solo_ YoungBloodZ, може ли твоя снимка? не
Първоначално написано от YoungBloodZ не Страхуваш ли се?
but it's oke !!1
Първоначално написано от YoungBloodZ о първия ми компютър колко бой е изял от ръцете ми... Хаха
Първоначално написано от solo_ Страхуваш ли се? не просто съм преценил че точно ти не заслужаваш
Първоначално написано от YoungBloodZ не просто съм преценил че точно ти не заслужаваш И защо да не заслужавам?
Първоначално написано от solo_ И защо да не заслужавам? защото не си спечелил доверието ми edit: и защото като ти дам снимка после ще я изпратиш на целия форум все пак си известен с това
Първоначално написано от YoungBloodZ защото не си спечелил доверието ми Вероятно си много грозен (като мен).
Първоначално написано от solo_ Вероятно си много грозен (като мен). да
Първоначално написано от YoungBloodZ да Лъжеш! Не е възможно да се грозен колкото мен.
Първоначално написано от solo_ Лъжеш! Не е възможно да се грозен колкото мен. така е по-грозен съм от теб
Момчета , момчета..
Първоначално написано от crazyfenka Момчета , момчета.. Момиче, момиче...
Първоначално написано от crazyfenka Момчета , момчета.. кажи, Магдаленче?
Първоначално написано от YoungBloodZ кажи, Магдаленче? Ох и ти ли
Първоначално написано от YoungBloodZ кажи, Магдаленче? Магдалена ли се казва?
Първоначално написано от solo_ Магдалена ли се казва? да
Първоначално написано от YoungBloodZ да Някои неща ще излязат на яве...
Първоначално написано от solo_ Някои неща ще излязат на яве... какви неШТа
Аз се казвам Антония.
Аз съм magiskeiborda създадено от : pe6oskeiborda
Първоначално написано от crazyfenka Аз съм magiskeiborda създадено от : pe6oskeiborda здравей skeibort
Първоначално написано от YoungBloodZ здравей skeibort здр майна
Правила