Първоначално написано от baby_baby като казахте свадба ме подсетихте че юни месец съм на свадба ужас :д аз ще те придружа! Първоначално написано от GuardianAngel еее а кажи им де :Д някои и мене да ме защити веднъж :Д аз съм на твоя страна бре! Първоначално написано от zombolovesu грубиян!!! бъркаш се! просто никоя не заслужава да се омъжи за ангел! все пак това е свято същество
Първоначално написано от YoungBloodZ бъркаш се! просто никоя не заслужава да се омъжи за ангел! все пак това е свято същество ахахах той точно 100% е свято същество
Първоначално написано от zombolovesu ахахах той точно 100% е свято същество не мисля че ти си по-добра от него без да се обиждаш
обаче свадбата е в Сърбия :д
Първоначално написано от baby_baby обаче свадбата е в Сърбия :д Е 'кво това е яко !
Първоначално написано от crazyfenka Е 'кво това е яко ! хич не ми се ходи като се сетя че трябва нещо да си купувам за свадбата :д
Първоначално написано от baby_baby хич не ми се ходи като се сетя че трябва нещо да си купувам за свадбата :д ааа що бе,отиди без дрехи ...ще обереш точките :Д :Д :Д
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Първоначално написано от GuardianAngel ааа що бе,отиди без дрехи ...ще обереш точките :Д :Д :Д подкрепям напълно!
Първоначално написано от GuardianAngel ааа що бе,отиди без дрехи ...ще обереш точките :Д :Д :Д :д не се бъзикай ейй :д
Първоначално написано от baby_baby обаче свадбата е в Сърбия :д сватба*
Правила