Първоначално написано от baby_baby Изобщо не е интересно..... кое не е интересно, love?
Първоначално написано от YoungBloodZ кое не е интересно, love? Соло дето каза че всеки път казва различно нещо за да е по-интересно lovee
Първоначално написано от baby_baby Соло дето каза че всеки път казва различно нещо за да е по-интересно lovee Така се създава драма, чувство за несигурност и загадъчност.
добро утро соро разкриха ли те хах
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от solo_ Така се създава драма. А защо трябва да се създава драма?
Първоначално написано от baby_baby А защо трябва да се създава драма? Защото искам да има интриги.
Първоначално написано от pe6oskeiborda добро утро соро разкриха ли те хах Добро
Първоначално написано от solo_ Защото искам да има интриги. и какво му е интересното до има интриги и то по интернет не е ли жалко?
Първоначално написано от pe6oskeiborda добро утро соро разкриха ли те хах да не би и ти да работиш през нощта? добър ден иначе Първоначално написано от baby_baby Соло дето каза че всеки път казва различно нещо за да е по-интересно lovee той се опитва да е интересен за АгентМура! затова на останалите не е интересен, love
Първоначално написано от baby_baby и какво му е интересното до има интриги и то по интернет не е ли жалко? Интригите, войните, конфликтите... ме хранят!
соло - интригант!
YoungBloodZ, ти какво работиш? Вече ти питам за пореден път.
Първоначално написано от solo_ Интригите, войните, конфликтите... ме хранят! Е това е много жалко за теб
Първоначално написано от baby_baby Е това е много жалко за теб Напротив.
YoungBloodZ love аз мисля че агента му е един от фейк профилите :д
Първоначално написано от solo_ YoungBloodZ, ти какво работиш? Вече ти питам за пореден път. писна ми отговарях на тоя въпрос 100 пъти
Първоначално написано от baby_baby YoungBloodZ love аз мисля че агента му е един от фейк профилите :д Имаш ли доказателства?
Първоначално написано от solo_ Напротив. За мен е жалко за хора без работа
Първоначално написано от YoungBloodZ писна ми отговарях на тоя въпрос 100 пъти Последно.
Първоначално написано от baby_baby За мен е жалко за хора без работа Аз не съм такъв човек.
Първоначално написано от solo_ Имаш ли доказателства? Не но скоро може и да имам
Първоначално написано от baby_baby YoungBloodZ love аз мисля че агента му е един от фейк профилите :д не го защитавам ама... различни хора са едит: може би е по-правилно да кажа различни същества защото не съм сигурен че са хора
Първоначално написано от baby_baby Не но скоро може и да имам Ще се радвам да ги видя.
Първоначално написано от solo_ Аз не съм такъв човек. Ако мислиш че като правиш интриги си интересен и ща ти се обърне внимание жестоко се лъжеш
Първоначално написано от YoungBloodZ не го защитавам ама... различни хора са solo_ и Агентмура са един и същи човек!
Правила