.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Мноо си тъпа ма
    Момченце ма ще викаш на майка ти която не е трябвало да те ражда! Първо се върни в 1-ви клас и тогава пиши коментари,защото от твоите коментари се разбра че си неграмотен,неразбиращ,огра ничен индивид!

Цитирай Първоначално написано от Amorenvivo Виж мнението
    Момченце ма ще викаш на майка ти която не е трябвало да те ражда! Първо се върни в 1-ви клас и тогава пиши коментари,защото от твоите коментари се разбра че си неграмотен,неразбиращ,огра ничен индивид!
    Аморе изобщо,не се ядосвай на безмозъчни хора Тоя педераст Rabalka съм го мяркал,на магистралата,да духа на тираджийте с немитите хуйове,така че смятай колко зле е

Цитирай Първоначално написано от Setaabrat Виж мнението
    Аморе изобщо,не се ядосвай на безмозъчни хора Тоя педераст Rabalka съм го мяркал,на магистралата,да духа на тираджийте с немитите хуйове,така че смятай колко зле е
    Не ме интересува,какво прави жалкото човече,но да не цапа с "лайната" си форума,че стана много жалък,то е живото доказателство че ние БЪЛГАРИТЕ,трябва да се срамуваме от такива като него!

Не ме интересува,какво прави жалкото човече,но да не цапа с "лайната" си форума,че стана много жалък,то е живото доказателство че ние БЪЛГАРИТЕ,трябва да се срамуваме от такива като него!
    Педерастчето не е само той неграмотния в сайта Ако всички ги отсяваме,много ще са за боклука

Правиш ги да си барат ушите 6++++

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си