.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от azazazA0 Виж мнението
    Ако ме видите няма да разберете, че съм бисексуален. Имам големи мускули и хората винаги, като ме видят си мислят, че съм хетеросексуален. Правих секс с мъж с 20 сантиметров пенис. Той ме оправи и ме заболя много, но не му казах, за да не ме сметне за женчо. Преди това съм правил секс със мъже с около 15 сантиметрови пениси и не усещах болка. Има ли начин да ми вкарат 20 сантиметров пенис и да не усещам болка?

Човека има проблем и търси помощ, а вие само се псувате в темата му.....стига сме се обиждали,а да се залавяме да решим как да го ебат момчето, с големи пишки, без да го боли!!!!

Цитирай Първоначално написано от L.Morningstar Виж мнението
    Човека има проблем и търси помощ, а вие само се псувате в темата му.....стига сме се обиждали,а да се залавяме да решим как да го ебат момчето, с големи пишки, без да го боли!!!!
    Хахах даже забравих темата,каква беше срам и позор! Решението е много лубрикант,пък и на всеки гей халката му е широка повече от необходимото

3smk
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amorenvivo Виж мнението
    Хахах даже забравих темата,каква беше срам и позор! Решението е много лубрикант,пък и на всеки гей халката му е широка повече от необходимото
    Аз съм бисексуален. Момчета и момичета ако за първи път правите анален секс трябва да го направите с мъж с пенис до 15 см. Първият ми път аз го направих с момче с 11 см пенис и не ме болеше , използвах лубрикант. Последният ми приятел беше с 16 самниметров пенис и секса с него беше по-възбуждащ и достигах до по-силен оргазъм. Идвамата ме зарязаха заради жени. Приятелките им незнаят, че са бисексуални. Намерих си приятелка, защото жените са красиви . Престанах да мисля за аналния секс.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от L.Morningstar Виж мнението
    Простак...

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Простак...

Мерсаж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си