.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Супер фен
    към авторката:
    Въпреки подробно описаната ситуация, то тя показва единствено твоята гледна точка. По тази причина ще ти задам няколко въпроса, с цел да добия повече подробности.
    1. Предполагам прочете коментарите над моя. Въпросът ми е дали съучениците ви не са изразявали същото или сходно мнение за вашата ситуация?
    2. Съучениците ви разпитвали ли са ви, дали има връзка между вас - по-специално него?
    3. Взимали ли са го на подбив за отношенията помежду ви?

Това ми дойде на този етап да попитам. Сега ще уточня и защо зададох горните въпроси.
    Човекът може да е силно интровертен. Да е затворен в себе си. Да осъзнава, че не е най-добрата партия за теб, комплексиран от много неща (обикновено тези, за които е подиграван). И въпреки, че му се иска да има нещо с теб - умишлено да те нагрубява с цел да се откажеш от него и да си намериш друг по-добър.
    Кофти тръпка е вашата ситуация, защото няма лек завършек. Или избираш да си с него - но ще търпиш всичките му емоции, душевни състояния и т.н., или го оставяш - тогава не се знае той как ще реагира. Зависи доколко е стабилен.
    В общи линии - ако той не се самоосъзнае по-добре, ще има напрежение.
    Последно редактирано от M**** : 05-12-2016 на 16:43

Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    към авторката:
    Въпреки подробно описаната ситуация, то тя показва единствено твоята гледна точка. По тази причина ще ти задам няколко въпроса, с цел да добия повече подробности.
    1. Предполагам прочете коментарите над моя. Въпросът ми е дали съучениците ви не са изразявали същото или сходно мнение за вашата ситуация?
    2. Съучениците ви разпитвали ли са ви, дали има връзка между вас - по-специално него?
    3. Взимали ли са го на подбив за отношенията помежду ви?

Това ми дойде на този етап да попитам. Сега ще уточня и защо зададох горните въпроси.
    Човекът може да е силно интровертен. Да е затворен в себе си. Да осъзнава, че не е най-добрата партия за теб, комплексиран от много неща (обикновено тези, за които е подиграван). И въпреки, че му се иска да има нещо с теб - умишлено да те нагрубява с цел да се откажеш от него и да си намериш друг по-добър.
    Кофти тръпка е вашата ситуация, защото няма лек завършек. Или избираш да си с него - но ще търпиш всичките му емоции, душевни състояния и т.н., или го оставяш - тогава не се знае той как ще реагира. Зависи доколко е стабилен.
    В общи линии - ако той не се самоосъзнае по-добре, ще има напрежение.

ами поне доколкото аз знам не са го разпитвали...ся за неговите близки приятели не знам...според мен със сигурност са виждали колко сме близки,но дали са му казвали нещо?Имаше една от класа ни дето ни се подиграваше,шегуваше се и това много го дразнеше...дори като му казах за чувствата ми,той искаше да не съм казвала на никого,защото щяли да започнат отново да ''се ебават'' с нас. т.с да се подиграват...аз разбира се,не съм казвала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си