Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
Дай телефон на лично да ти звънна, като съм си във Варна да ми покажеш тея страшни гета.
За Пловдив нямам идея, ама из махалата във Владиславово съм минавал и денем, и нощем, и пеш, и с кола. През максуда и аспаруховската съм минавал само с кола. С кола не обичам, щото винаги може да има някое лекенце, дето да хвърли камък, така че дай пеш, ако искаш. Кажи им, ако щеш, че имам 1кг златни импланти в тялото.
Ти бисексуален ако си, аз не съм, няма да ти дам телефона дори на бърза помощ ако умираш ! Казах ти, с теб единствено в залата бих се видял, на официален мач, с видео оператор, иначе не ми се занимава с простотии ! Ако си толкова ербап, аз ще ти кажа точен адрес, една улица, задай си я в ДЖИПИЕСА, иди там и направи видео клип как просто вървиш. Просто вървиш и правиш видео, без да казваш нищо! Аз там няма да отида понеже знам какво е , обаче ти явно не си наясно, затова покажи на нас и на милото си колко си смел мъж !!! Муахахха !!!

Добре, с кола не можеш, нали уж беше много спокойно ??? Как ще ти хвърли камък !

Иди пеш и направи видео, ти каза, че можеш, не аз ! Аз твърдя обратното , аз твърдя, че там не бих стъпал ! Правил съм го преди ! И съм го правил в Столипиново ! Не излиза добре накрая !