Първоначално написано от solo_ Само като приятел! Вече не те уважавам, защото ти си долнокачествен. Ти не ме разбираш...
Първоначално написано от АгентМура Ти не ме разбираш... Какво не разбирам? Ти не си никаква стока, АгентМура! За нищо не ставаш.
Всички знаят какви хора харесвам.
Първоначално написано от solo_ Всички знаят какви хора харесвам. черни като катран сигани
Първоначално написано от YoungBloodZ черни като катран сигани Кога съм споменавала семейството ти?
Първоначално написано от solo_ Всички знаят какви хора харесвам. Знаеш ли, като малък ми бяха наложили прякор "Камикадзе".
Първоначално написано от АгентМура Знаеш ли, като малък ми бяха наложили прякор "Камикадзе". И какво стана? Нищо... Ти порасна едно глупаво гейче.
Първоначално написано от solo_ И какво стана? Нищо... Ти порасна едно глупаво гейче. ХАхаааааааа грубиян !
Първоначално написано от АгентМура ХАхаааааааа грубиян ! Какъв искаш да бъда с теб? Мил? Няма как!
Първоначално написано от solo_ Какъв искаш да бъда с теб? Мил? Няма как! Не искам да си мил с мен.
АгентМура, ти не си от този тип хора!
Правила