Добро утро, снощи съм изпуснал интересни неща Болни кучета сте
нищо не си изпуснал... само безсмислици сме писали
Добро утро !1
Добро утро и от мен
здравейте деца
what's uppppppppppppp
свърших си нещата от сутринта и сега гния в работата чудейки се какво да правя докато стане 17:00
Първоначално написано от YoungBloodZ свърших си нещата от сутринта и сега гния в работата чудейки се какво да правя докато стане 17:00 Не ти завиждам , някой ден ще разбера !
за кое не завиждаш?
Аз пък съм почивка :д
Първоначално написано от YoungBloodZ за кое не завиждаш? Че си на работа
Първоначално написано от baby_baby Аз пък съм почивка :д Ти си си добре Ето сега си почивка направи си скайп за да може по някое време да чаткаме там всички
Първоначално написано от crazyfenka Ти си си добре Ето сега си почивка направи си скайп за да може по някое време да чаткаме там всички Е да ама после 4 дена на работа и ще има доста работа :д
Първоначално написано от crazyfenka Че си на работа хахаха аз винаги ще избера работата пред училището! дори детската гадина пред училището
Първоначално написано от baby_baby Е да ама после 4 дена на работа и ще има доста работа :д Ами какво да се прави :д
Първоначално написано от YoungBloodZ хахаха аз винаги ще избера работата пред училището! дори детската гадина пред училището Моляяя защо ?
Първоначално написано от crazyfenka Ами какво да се прави :д Трябва да се работи няма как
Първоначално написано от crazyfenka Моляяя защо ? училището е глупаво!
Последно редактирано от YoungBloodZ : 05-17-2016 на 10:10
Първоначално написано от baby_baby Трябва да се работи няма как Е да така е
Първоначално написано от YoungBloodZ училището е глупаво! Не знам не ми пука аз съм тук защото трябва
Първоначално написано от crazyfenka Не знам не ми пука аз съм тук защото трябва ХАХХАХА и аз бях там защото трябваше
Първоначално написано от YoungBloodZ ХАХХАХА и аз бях там защото трябваше Ми то всички са били защото е трябвало ..
Първоначално написано от crazyfenka Ми то всички са били защото е трябвало .. не е вярно
Първоначално написано от YoungBloodZ не е вярно Е кое не е вярно
Първоначално написано от crazyfenka Е кое не е вярно мангалите защо ходят на училище като не им трябва и нищо не учат? естествено не всички мангали но има доста такива които ходят
Правила