Първоначално написано от crazyfenka Не знам не ми пука аз съм тук защото трябва ХАХХАХА и аз бях там защото трябваше
Първоначално написано от YoungBloodZ ХАХХАХА и аз бях там защото трябваше Ми то всички са били защото е трябвало ..
Първоначално написано от crazyfenka Ми то всички са били защото е трябвало .. не е вярно
Първоначално написано от YoungBloodZ не е вярно Е кое не е вярно
Първоначално написано от crazyfenka Е кое не е вярно мангалите защо ходят на училище като не им трябва и нищо не учат? естествено не всички мангали но има доста такива които ходят
Първоначално написано от YoungBloodZ мангалите защо ходят на училище като не им трябва и нищо не учат? естествено не всички мангали но има доста такива които ходят Защо да не им трябва ? Всеки човек се нуждае от даскалото за да стигне до някъде във живота . Има роми които си учат и успяват но са много малко ,да .
ко прайте ве зайци Първоначално написано от YoungBloodZ мангалите защо ходят на училище като не им трябва и нищо не учат? естествено не всички мангали но има доста такива които ходят брат това е измислено от циганин
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от YoungBloodZ мангалите защо ходят на училище като не им трябва и нищо не учат? естествено не всички мангали но има доста такива които ходят За да взимат помощи
Правила