.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 98

Hybrid View

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Цитирай Първоначално написано от Amorenvivo Виж мнението
    още не знае или не иска да повярва,че почти всички мъже са безчувствени свине!
    айде без да се обиждаме ако обичаш ,тва е грубо^^
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
    айде без да се обиждаме ако обичаш ,тва е грубо^^
    Ти ако не си безчувствена свиня,няма да се обиждаш!

Град
    Ти ако не си безчувствена свиня,няма да се обиждаш!
    Ами аз не съм безчувствена свиня и не се обиждам.Даже съм по- свестен от повечето момчета, които някога ще познаваш.
    Просто имам брат,баща ,приятели и познати които са супер свестни момчета/мъже и ти нямаш право да ги обиждаш ей така щото си видяла няколко лоши примера и да обобщаваш ,че повечето мъже са еди кви си,пък жените никога нямат вина в една връзка и не постъпвят зле с човекя до тях...Ако почнем всички така да се делим на мъже и жени...до никъде няма да стигнем.Всичко е до човека, неговите принципи ,възпитание и морал.Не съм тук да те поучвам ,просто мисля че всичко е индивидуално,пък го казах без лоши чувства ,малко да те бъзикна...ти го прие на сериозно...

[QUOTE=GuardianAngel;11445757]Ами аз не съм безчувствена свиня и не се обиждам.Даже съм по- свестен от повечето момчета, които някога ще познаваш.
    Просто имам брат,баща ,приятели и познати които са супер свестни момчета/мъже и ти нямаш право да ги обиждаш ей така щото си видяла няколко лоши примера и да обобщаваш ,че повечето мъже са еди кви си,пък жените никога нямат вина в една връзка и не постъпвят зле с човекя до тях...Ако почнем всички така да се делим на мъже и жени...до никъде няма да стигнем.Всичко е до човека, неговите принципи ,възпитание и морал.Не съм тук да те поучвам ,просто мисля че всичко е индивидуално,пък го казах без лоши чувства ,малко да те бъзикна...ти го прие на сериозно...[/QUOTE

Пак казвам,когато ти не си такъв няма да се обидиш,от казана дума,както и за останалите свестни момчета(мъже) става въпрос! Засяга се този,който има причина да го прави! Не съм написала никъде че жените нямат вина,даже те са по-виновни!Ако теглим чертата в днешно време нито жените са стока нито мъжете 50/50 е! Има малко свестни хора,като игла в копа сено са! Не деля на мъже и жени човека е един дали ще бъде мъж или жена няма никакво значение! Когато няма емотикона изразяващо шега го приемам на сериозно!

[QUOTE=Amorenvivo;11445766]
    Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
    Ами аз не съм безчувствена свиня и не се обиждам.Даже съм по- свестен от повечето момчета, които някога ще познаваш.
    Просто имам брат,баща ,приятели и познати които са супер свестни момчета/мъже и ти нямаш право да ги обиждаш ей така щото си видяла няколко лоши примера и да обобщаваш ,че повечето мъже са еди кви си,пък жените никога нямат вина в една връзка и не постъпвят зле с човекя до тях...Ако почнем всички така да се делим на мъже и жени...до никъде няма да стигнем.Всичко е до човека, неговите принципи ,възпитание и морал.Не съм тук да те поучвам ,просто мисля че всичко е индивидуално,пък го казах без лоши чувства ,малко да те бъзикна...ти го прие на сериозно...[/QUOTE

Пак казвам,когато ти не си такъв няма да се обидиш,от казана дума,както и за останалите свестни момчета(мъже) става въпрос! Засяга се този,който има причина да го прави! Не съм написала никъде че жените нямат вина,даже те са по-виновни!Ако теглим чертата в днешно време нито жените са стока нито мъжете 50/50 е! Има малко свестни хора,като игла в копа сено са! Не деля на мъже и жени човека е един дали ще бъде мъж или жена няма никакво значение! Когато няма емотикона изразяващо шега го приемам на сериозно!
    Аморето пак се е развихрила:Дд

[QUOTE=Setaabrat;11445844]

Аморето пак се е развихрила:Дд
    Може да съм се развихрила,но поне не пиша глупости,както повечето хора и коментарите ми не са пошли!

Град
    [QUOTE=Amorenvivo;11445847]
    Цитирай Първоначално написано от Setaabrat Виж мнението

Може да съм се развихрила,но поне не пиша глупости,както повечето хора и коментарите ми не са пошли!
    Смяташ че коментарите ми са глупости ли ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си