Първоначално написано от inewton Toя па. Има мнение тоя който има пари. Ти немаш право на мнение щото немаш пари. извиняваййй... човека с парите
Първоначално написано от YoungBloodZ извиняваййй... човека с парите По-добре само без пари, отколкото и без пари, и с влечение към непълнолетни.
Първоначално написано от inewton По-добре само без пари, отколкото и без пари, и с влечение към непълнолетни. знам че съм по-добре от теб и без да ми го казваш... а вярно ли имаш такова влечение? ти си болен!
Първоначално написано от YoungBloodZ знам че съм по-добре от теб и без да ми го казваш... а вярно ли имаш такова влечение? ти си болен! Кой слагаше аватарите на Indistinct?
Първоначално написано от inewton Кой слагаше аватарите на Indistinct? искаш ли да си сложа твоя аватар? това ще значи ли че имам влечение към теб? стегни се pls плюс това 100 пъти ти казвах защо си слагам аватарите на Indistinct и ще го кажа и тук за да го има черно на бяло - за да дразня соло
Първоначално написано от inewton По-добре само без пари, отколкото и без пари, и с влечение към непълнолетни. Точно ти ли ще четеш морал за влечението към непълнолетни...? Та ти си извратената версия на Х. Хумберт
Последно редактирано от Dwyd96 : 05-20-2016 на 13:46
Първоначално написано от Dwyd96 Точно ти ли ще четеш морал за влечението към непълнолетни...? Та ти си извратената версия на Х. Хумберт В другите гнусотии по мой адрес може и да има съвсем малка частичка истина, ама тук вече нищо вярно няма.
Първоначално написано от inewton В другите гнусотии по мой адрес може и да има съвсем малка частичка истина, ама тук вече нищо вярно няма. Divergent, не е ли още ученичка ?
Първоначално написано от Dwyd96 Divergent, не е ли още ученичка ? Отдавна е на 18. Пък и нали завърши... Ученичка била. Лицемер!!!
Първоначално написано от inewton Лицемер!!! Какво намекваш
Правила