За мен няма проблем. Пиши си ги. Хомофоб ли си?
Първоначално написано от inewton За мен няма проблем. Пиши си ги. Хомофоб ли си? Не, но аватара е леко гнусен -.- Знам че ти в църквата си свикнал на подобни гледки
Първоначално написано от Dwyd96 Не, но аватара е леко гнусен -.- Знам че ти в църквата си свикнал на подобни гледки Хомофоб си. А това не е философско. Не съм общувал с тях. Не знам.
Първоначално написано от inewton Хомофоб си. А това не е философско. Не съм общувал с тях. Не знам. И откога е проява на хомофобия да те дразни нещо отвратително за теб?
Първоначално написано от Dwyd96 И откога е проява на хомофобия да те дразни нещо отвратително за теб? От 14:57 днес. inewton се произнесе. Causa finita!
Първоначално написано от inewton От 14:57 днес. inewton се произнесе. Causa finita! Колко тъжно, мислиш че мнението ти е важно
Първоначално написано от Dwyd96 Колко тъжно, мислиш че мнението ти е важно Че как да не е важно? Че то той иневтон е папата, бе...
Първоначално написано от Dwyd96 Колко тъжно, мислиш че мнението ти е важно Тъното е, че мислиш, че не е. А ако решиш да се учиш от мен ще успееш.
Правила