.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 284

Hybrid View

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Искам да попитам какви връзки предпочитате, сериозни, несериозни! Според вас само момчетата ли се интересуват от неангажиращи връзки(така нареченото приятелство с изгода) или има и момичета, които се интересуват от такива връзки, защото аз лично поне не познавам и не съм срещал такива! И ако все пак съществуват такива връзки, кое е най-подходящото място да открием човек за подобна връзка???
    Несериозните връзки са за хора, които не искат да се затлачват. И да, много хора (от двата пола) търсят такава връзка.

Къде е най-подходящото място ли? Аз мисля, че е навън.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Несериозните връзки са за хора, които не искат да се затлачват. И да, много хора (от двата пола) търсят такава връзка.

+10000
    Най-накрая да кажеш нещо, с което съм съгласна на толкова много проценти! Евала!

Супер фен Аватара на sladura89
    Навън е доста широко понятие!

Това с ангажиращите и неангажиращите връзки е въпрос на приоритети в живот и не винаги се заключва до това да не уважаваш себе си или партньорите.

Ако например на мен 2-3 години ми е интересно ежедневието ми да протича по начин, който не би се харесал на сериозен партньор, то последният е излишен. Ако да речем искам да ходя на работа, после да се виждам с приятели на бира, лафче и карти и това искам да го правя почти всеки ден, то очевидно съм в противоречие с идеята за сериозна връзка.

Това обаче далеч не означава, че няма дни в които не искам да се помотая с човек от отстрещния пол, да изпитаме емоция, да полудуваме в някое приключение. Или дни в които да ми се прави секс. Напротив - може да ги има, но да са веднъж в седмицата или месеца.

Не смятам, че ако в 80% от времето си искам да не се виждам с хора от противополжния пол, а в 20% искам, то това автоматично елиминира тези 20%. Тези 20% искаш да ги има и се стремиш към тях, просто те предразполагат към това тези авантюри да не са сериозни и евентуално да са краткотрайни.

Заклеймяването на тезата, че си боклук, когато искаш несериозна връзка според мен е грешка. Не всеки е дорасъл до момент, в който може и иска да отделя 100% от времето, вниманието и емоциите си на ЕДИН човек.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Навън е доста широко понятие!
    Лятото-парковете,градинките с някои/й приятел/и.Аз така онзи ден в Южния се запознах с 2 момичета,само защото моя приятел ми каза че не смея да ги заговоря тъйй като знае че съм яко срамежлив .

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Лятото-парковете,градинките с някои/й приятел/и.Аз така онзи ден в Южния се запознах с 2 момичета,само защото моя приятел ми каза че не смея да ги заговоря тъйй като знае че съм яко срамежлив .
    Мхм как си успял да ги заговориш и аз имам една такава спирачка, която понякога така много ми пречи да завържа нови контакти с непознати?

И в предни теми съм ти казвал че има момичета които не искат сериозна връзка,но просто не си ги намерил.Аз лично познавам 2 такива.
    Е след като познаваш такива би могъл да пробваш, или не са твой тип аз поне на този етап не познавам, или дори да намеря все ще ми каже, че си има неангажираща връзка и не се интересува или, пък просто се прави, че не е видяла какво съм я питал! В смисъл срещал съм такива чат пат в нета, на живо мхм, не бих казал дори и да е имало пак не са проявявали интерес! А в такъв случай няма как да съм сигурен, че наистина търси неангажираща връзка или просто ме занася!

Град
    София
    Мхм как си успял да ги заговориш и аз имам една такава спирачка, която понякога така много ми пречи да завържа нови контакти с непознати?
    Ами бях с един приятел и го попитах нещо от сорта "Да ги заговоря ли" и той "Не смееш " или "айде давай" каза и аз отлетях към тях и така.За 2ри път ми се случва.Сам е трудно,а аз съм бая срамежлив щом става въпрос за запознанство с непознати ей така от нищото.

Е след като познаваш такива би могъл да пробваш, или не са твой тип аз поне на този етап не познавам, или дори да намеря все ще ми каже, че си има неангажираща връзка и не се интересува или, пък просто се прави, че не е видяла какво съм я питал! В смисъл срещал съм такива чат пат в нета, на живо мхм, не бих казал дори и да е имало пак не са проявявали интерес! А в такъв случай няма как да съм сигурен, че наистина търси неангажираща връзка или просто ме занася!
    Не съм казвал че не съм пробвал да направя нещо,но не чак толкова напористо.За да предложиш нещо такова на някоя,трябва поне малко да я познаваш,защото иначе изобщо няма да те отрази и би спряла контакт с теб,след като знае какво искаш.
    Последно редактирано от deitona22 : 05-27-2016 на 09:51

Град
    София

Както и tori,един път да съм съгласен с теб!!

Мега фен Аватара на tori
    Както и tori,един път да съм съгласен с теб!!
    А, баш! :дд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си