.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 284

Hybrid View

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Какви са тези кифли, с които общуваш? Кафето предпочитам да си го пия от термос, седнала на някой камИк, отколкото в някое тъпо кафене. А като тръгна сред природата интернетът е направо забранен, вифи-то вкъщи.
    Ааа не не.Момичетата с които общувам,колкото и да са малко,не са кифли .Съвсем се отклонихме от темата,ама то като всеки си каза мнението,няма какво повече хах

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Ааа не не.Момичетата с които общувам,колкото и да са малко,не са кифли .Съвсем се отклонихме от темата,ама то като всеки си каза мнението,няма какво повече хах
    По темата се изказахме, сега обсъждаме туристическите експедиции за лятото.

Град
    София
    По темата се изказахме, сега обсъждаме туристическите експедиции за лятото.
    Направо тема в темата ли хах ? Аз си имам 3-4 дестинации за това лято ,ама дали ще се осъществяват.
    п.с.дивергент,не са кафета на камИци! ;д

Направо тема в темата ли хах ? Аз си имам 3-4 дестинации за това лято ,ама дали ще се осъществяват.
    п.с.дивергент,не са кафета на камИци! ;д
    еми нова ли да си правим? едва ли ще има много желаещи и само ще ни я оспамят с простотии. затова нека ние оспамим тази :д

Град
    София
    еми нова ли да си правим? едва ли ще има много желаещи и само ще ни я оспамят с простотии. затова нека ние оспамим тази :д
    От тази тема сме горе долу 5 човека май хах.Аз не съм по спама,ама айде.Желаещи има,но се крият някъде ;д Като видят sladura89 би дошъл и всички ще се навият хехе

От тази тема сме горе долу 5 човека май хах.Аз не съм по спама,ама айде.Желаещи има,но се крият някъде ;д Като видят sladura89 би дошъл и всички ще се навият хехе
    ще видимм, хахах.

Супер фен Аватара на sladura89
    Нека темичката да бъде полезна с нещо изяснихме донякъде нещата с неангажиращите връзки, може и да не сме намерили за сега, ама пак е нещо, че сме направили малко дебати и разяснения! Нека темата бъде полезна и за разходка до Витоша, ако има желание, ако пък ви е далеко или е кофти времето може и примерно до Южния парк, аз лично нямам против и до Витоша стига да е хубаво времето и да сме свободни!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Нека темичката да бъде полезна с нещо изяснихме донякъде нещата с неангажиращите връзки, може и да не сме намерили за сега, ама пак е нещо, че сме направили малко дебати и разяснения! Нека темата бъде полезна и за разходка до Витоша, ако има желание, ако пък ви е далеко или е кофти времето може и примерно до Южния парк, аз лично нямам против и до Витоша стига да е хубаво времето и да сме свободни!
    Доколкото си спомням преди време някои от форума се бяха организирали за бира или нещо такова.Ако не се лъжа,tori го направи това ;д

Супер фен Аватара на sladura89
    Няма проблем като искате пишете си, аз съм добър човек и не ми пречи! Между другото ходили ли сте на Бай Кръстьо втората станция от лифта?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си