- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно видовете връзки между двама души!!!
И аз мисля, че ходенето до Рим без въргаляне в кревата е много трудно да се случи трябва или хич да не се харесват или единия от двамата да е хомо иначе малко трудно, ако пък отидат в Париж да не говорим!
Аз също имам доста момичета приятелки, виж тук за гаджетата не съм много съгласен, с някои да не оставате приятели обикновено е заради момичето де аз нямам нищо против да си останем приятели, но пък с едно бивше гадже сме си останали много добри приятели!![]()
Но пък се сещаш за непознато, което търси!
Ето защо пък аз предпочитам неангажиращите именно заради това и понеже до сега никога не съм имал такава! А и понеже не съм за сериозна връзка!
Това няма как да го знам понеже още не съм го преживял това, но то принципно щом има секс няма как да няма чувства, в смисъл че най-малкото има страст и привличане, а вече че може да няма любов и по-дълбоки чувства е друга тема!
Донякъде да има го и това с нараняването и това да не се лишаваме от плътски удоволствия също го има, но има и нещо друго някои хора или нямат достатъчно свободно време за сериозна връзка, а се нуждаят от секс или пък не се чувстват комфортно в такава сериозна връзка и предпочитат другата по им е лесно!
П.П. Не е задължително като е неангажираща връзка да правят само секс и после чао, може да се гушкат, да си споделят, да се учат на разни неща също в секса и да експерементират, може дори и да излезнат някъде на кафе примерно, зависи как са се разбрали, има и хора които го правят и си тръгват почти и без да си говорят!![]()
Последно редактирано от sladura89 : 05-28-2016 на 01:32