.
Отговор в тема
Страница 6 от 12 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 284
    Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Не трябва да пиша докато ми се спи, честно.
    Защо, при мен тогава пък се раждат най-добрите коментари и може би и идеи!

Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    А неангажираща връзка без секс?
    Това си е чисто приятелство, а не връзка!

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    това не е такъв вид връзка, за която говорим в темата, това се нарича приятелство и всъщност е по-ангажиращо от неангажиращите връзки според мен.
    +1

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Да, които автора имаше предвид т.нар. връзки без споделяне на твърде големи чувства. Което далеч не означава безразборен секс, а просто да правиш секс с точно избран от теб човек, което не изключва да вечеряте заедно навън.
    +1

Честно ли? Или още не знам къде се намирам и не ти схващам майтапа, или няма майтап и наистина не знаеш, че матурите ми минаха и заминаха, даже и оценките съм си пресметнала приблизително. :д
    Ама айде сега, не е за това темата. :д
    Матурите бяха на 18-ти и 20-ти или поне така мисля! Сега е време за бала!

Защо задавате условие в една връзка задължително да има секс?
    Защото за да е връзка трябва да има секс, другото се нарича приятел, по-далечен приятел или просто познат, с който се мотаете насам натам! Там пак има чувства, но само чисто приятелски! Добре ми е познато понеже, често попадам във фриенд зоната!

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    П.С.Стифлър,плашиш ме понякога! ;д
    Защо да те плаша аз съм си напълно нормален човек, а не някой психопат!

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Да, и аз очаквам включване от sladura89, макар че знам мнението му.
    Да с теб май се разбираме без да се познаваме особено! Може пък и да сме на една вълна знам ли?

Аз лично имам 2 приятелки,като с едната съм много,много добър приятел и никога нито един от двама ни не е искал да бъде гадже с другия.Аз не съм нейн тип и тя не е.А другата ,имаше привличане по едно време,но само това беше и сега е близка приятелка.Бившите трудно остават приятели,все има я останали чувства,я нещо друго и не се получава (личен опит).
    Относно примерното обикаляне на Рим и без въргаляне в кревата-това е почти не възможно да се случи.Аз така мисля
    И аз мисля, че ходенето до Рим без въргаляне в кревата е много трудно да се случи трябва или хич да не се харесват или единия от двамата да е хомо иначе малко трудно, ако пък отидат в Париж да не говорим!
    Аз също имам доста момичета приятелки, виж тук за гаджетата не съм много съгласен, с някои да не оставате приятели обикновено е заради момичето де аз нямам нищо против да си останем приятели, но пък с едно бивше гадже сме си останали много добри приятели!

Ха,тя е от Варна май доколкото виждам.Иначе и мен тази Витоша ме блазни тука,та все се мъча да сбера хора да се разходим.Има навити,ама нещат да сме само кочове хах
    Аз също съм навит да отскоча до Витоша!

А аз теб мисля че те познавам...И ще има други коментари,sladura не е дошъл още
    Трудно е да познаеш някой само по писането без снимки, най-вероятно си се припознал!

Не са само момчета, аз даже в момента не се сещам за познато момче, което да търси неангажираща връзка
    Но пък се сещаш за непознато, което търси!

Аз лично предпочитам сериозната връзка, въпреки че неангажиращите се водят по-приключенски и носещи нови усещания.
    Ето защо пък аз предпочитам неангажиращите именно заради това и понеже до сега никога не съм имал такава! А и понеже не съм за сериозна връзка!
    Дори така да е, взаимоотношенията между двата пола не са мястото за такива изживявания, наистина хубаво е само когато всичко е истинско, ако има само секс без чувства удоволствието е само по време на акта, след това отново се чувстваш непълноценен.
    Това няма как да го знам понеже още не съм го преживял това, но то принципно щом има секс няма как да няма чувства, в смисъл че най-малкото има страст и привличане, а вече че може да няма любов и по-дълбоки чувства е друга тема!
    Мисля, че към тези връзки прибягват хората, които са се уморили да обичат без да бъдат оценени или са били много наранени. Искат малко почивка от задълбочените взаимоотношения, но не искат да се лишават от плътските удоволствия.
    Донякъде да има го и това с нараняването и това да не се лишаваме от плътски удоволствия също го има, но има и нещо друго някои хора или нямат достатъчно свободно време за сериозна връзка, а се нуждаят от секс или пък не се чувстват комфортно в такава сериозна връзка и предпочитат другата по им е лесно!

П.П. Не е задължително като е неангажираща връзка да правят само секс и после чао, може да се гушкат, да си споделят, да се учат на разни неща също в секса и да експерементират, може дори и да излезнат някъде на кафе примерно, зависи как са се разбрали, има и хора които го правят и си тръгват почти и без да си говорят!
    Последно редактирано от sladura89 : 05-28-2016 на 01:32

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Това няма как да го знам понеже още не съм го преживял това, но то принципно щом има секс няма как да няма чувства, в смисъл че най-малкото има страст и привличане, а вече че може да няма любов и по-дълбоки чувства е друга тема!
    Е и аз не съм го преживявала, не и до тази степен де, просто предположения правя. Така ми изглежда отстрани.

Точно и при мен е същата ситуация. Само кочове сме. Малко момичета в днешно време издържат на продължителна разходка. Повечето искат да висят по кафенетата... :///
    Как ще сме малко, бе? Само ми дай скитане по баири и горички сред природата на чист въздух!

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Как ще сме малко, бе? Само ми дай скитане по баири и горички сред природата на чист въздух!
    Малко сте малко сте..Ако на баирчето отгоре няма кафе или интернет,няма да се качите хах

anonymous990763
    Guest
    Подкрепям. Няма нищо по-хубаво от 5-6- часова разходка в гората. А като се загубиш е най-интересно

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Подкрепям. Няма нищо по-хубаво от 5-6- часова разходка в гората. А като се загубиш е най-интересно
    Абе на Витоша да се загубиш за 10тина минути в гората между камъните (морените) не е много интересно ;д

anonymous990763
    Guest
    Абе на Витоша да се загубиш за 10тина минути в гората между камъните (морените) не е много интересно ;д
    Говоря за приятното изгубване в горичка близо до града без пряка опасност за живота.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Говоря за приятното изгубване в горичка близо до града без пряка опасност за живота.
    то точно изгубванията с опасност за живота са най-интересни

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    то точно изгубванията с опасност за живота са най-интересни
    Ооо доста "интересно" беше Повече тия "морени" не ги качвам хах

Малко сте малко сте..Ако на баирчето отгоре няма кафе или интернет,няма да се качите хах
    Какви са тези кифли, с които общуваш? Кафето предпочитам да си го пия от термос, седнала на някой камИк, отколкото в някое тъпо кафене. А като тръгна сред природата интернетът е направо забранен, вифи-то вкъщи.

Град
    София
    Какви са тези кифли, с които общуваш? Кафето предпочитам да си го пия от термос, седнала на някой камИк, отколкото в някое тъпо кафене. А като тръгна сред природата интернетът е направо забранен, вифи-то вкъщи.
    Ааа не не.Момичетата с които общувам,колкото и да са малко,не са кифли .Съвсем се отклонихме от темата,ама то като всеки си каза мнението,няма какво повече хах

Ааа не не.Момичетата с които общувам,колкото и да са малко,не са кифли .Съвсем се отклонихме от темата,ама то като всеки си каза мнението,няма какво повече хах
    По темата се изказахме, сега обсъждаме туристическите експедиции за лятото.

Град
    София
    По темата се изказахме, сега обсъждаме туристическите експедиции за лятото.
    Направо тема в темата ли хах ? Аз си имам 3-4 дестинации за това лято ,ама дали ще се осъществяват.
    п.с.дивергент,не са кафета на камИци! ;д

Направо тема в темата ли хах ? Аз си имам 3-4 дестинации за това лято ,ама дали ще се осъществяват.
    п.с.дивергент,не са кафета на камИци! ;д
    еми нова ли да си правим? едва ли ще има много желаещи и само ще ни я оспамят с простотии. затова нека ние оспамим тази :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си