- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Надебеляване
Здравейте! Ще карам направо! Аз съм момче на 13 години. Висок съм 1,69 и тежа 36 кг. Четох, че бирената мая помага за надебеляване. Искам да попитам дали помага наистина. И ако помага, по колко на ден? Благодаря предварително!
Ако си 1,69 см наистина и като гледам кг ти си стигнал анорексията! За какво въобще пишеш,за бирена мая като имаш здравословен проблем и това е болестта АНОРЕКСИЯ! Не приемаш нужните неща като: Въглехидрати,мазнини,белтъ чини! Мазнините са най-важната част ако искаш да преминеш над 40 кг и да си спокоен че не си болен от анорексия! Отиди на лекар и си направи пълни изследвания след това те ще ти предпишат медикаменти за да ти подсилят апетита,и съм сигурна че ще ти кажат да ядеш всичко без ограничения! Бирената мая не помага когато си в такова болестно състояние!
При мен от бирената мая нямаше абсолютно никакъв ефект, освен че ми изчисти лицето. Момчето няма анорексия при анорексията човек се вижда пълен, дори и да е 20 кила и прави всичко възможно да отслабва още. Моят съвет е да се запишеш на фитнес с треньор, който да ти препоръча някаква добавка за качване на мускулна маса. Най-вече упоритост и воля.
фитнес брат и яко хранене и не на последно място гледай да си избереш трениор , но мн внимавай на какъв ще попаднеш
Като не знаеш не коментирай! Аз знам от първо лице какво е анорексия! И не е така че всички които се виждат дебели и правят всичко възможно,да отслабнат! Може да получиш анорексия от всичко от стрес,от проблеми с родители и близки,така че не се бъркайте там където не ви е работа!!! И не му трябва треньор и фитнес! Някои хора имат много бърз метаболизъм и колкото и да се хранят и да тренират,те не наддават нито един кг! При тази негова височина и тези кг това си е чиста анореския или поне е на ръба на анорексията!!! И веднага трябва да се посъветва с лекар,за незабавно лечение тъй като организъма може да не може да се бори вече,при това изтощение 36 кг!
иначе аз имам излишни 10 кг само казваш и ти гидавам без никакъв проблем![]()
Бирена мая черен пипер и пръжки. Лично съм го изпробвал защото ми трябваше във фитнеса да кача кг. Не знам защо ама и от червения пипер се качва.
Мамито да ти еба педал мазен _)_ я да се махаш от жените да не ти разпоря гЪзЪ от ебане та чак ще се насираш бегай надалеч само да те видя че си обидил още няколко момичета от форума направо идвам цялото ти семейство да коля а ше ви се невиди педалската работа...лапай си там и мълчи педерунгел.
Я, имало и още профили. ^ Продължавай, поне ще си направя списък.
Нали бях педал? Видя, че не ти се получава и веднага смени тактиката. Ако искаш, ще ти го кажа по-ясно. От женски род съм.
Казах, че това, което са написали, не е вярно. Ако това го наричаш обида..
Не само за тази тема видях че и в друга тема си обиждал Амор ен виво от къде знаеш че не е жена? аз лично съм се чувал с нея като ти каза да ти докаже що ти потънаха гимийте? що не докажеш че ти си жена а щото всички се прайте на много големи ама сте само за кавали
Амор ен виво е единствената която се опълчва на всеки и пише така както и е гот не се мазни и не лиже задници като 99 процента от кавалите във форума