.
Отговор в тема
Страница 1 от 10 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 228
    Ivelincho
    Guest

Lightbulb Надебеляване

Здравейте! Ще карам направо! Аз съм момче на 13 години. Висок съм 1,69 и тежа 36 кг. Четох, че бирената мая помага за надебеляване. Искам да попитам дали помага наистина. И ако помага, по колко на ден? Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от Ivelincho Виж мнението
    Здравейте! Ще карам направо! Аз съм момче на 13 години. Висок съм 1,69 и тежа 36 кг. Четох, че бирената мая помага за надебеляване. Искам да попитам дали помага наистина. И ако помага, по колко на ден? Благодаря предварително!
    И аз съм чувал че много хора я използват именно с тази цел..
    Като дозировка, предполагам зависи от концентрацията, така че най-добре да прочетеш листовката

Цитирай Първоначално написано от Ivelincho Виж мнението
    Ако си 1,69 см наистина и като гледам кг ти си стигнал анорексията! За какво въобще пишеш,за бирена мая като имаш здравословен проблем и това е болестта АНОРЕКСИЯ! Не приемаш нужните неща като: Въглехидрати,мазнини,белтъ чини! Мазнините са най-важната част ако искаш да преминеш над 40 кг и да си спокоен че не си болен от анорексия! Отиди на лекар и си направи пълни изследвания след това те ще ти предпишат медикаменти за да ти подсилят апетита,и съм сигурна че ще ти кажат да ядеш всичко без ограничения! Бирената мая не помага когато си в такова болестно състояние!

При мен от бирената мая нямаше абсолютно никакъв ефект, освен че ми изчисти лицето. Момчето няма анорексия при анорексията човек се вижда пълен, дори и да е 20 кила и прави всичко възможно да отслабва още. Моят съвет е да се запишеш на фитнес с треньор, който да ти препоръча някаква добавка за качване на мускулна маса. Най-вече упоритост и воля.

Супер фен Аватара на Юлиян
    фитнес брат и яко хранене и не на последно място гледай да си избереш трениор , но мн внимавай на какъв ще попаднеш

Цитирай Първоначално написано от diditen Виж мнението
    При мен от бирената мая нямаше абсолютно никакъв ефект, освен че ми изчисти лицето. Момчето няма анорексия при анорексията човек се вижда пълен, дори и да е 20 кила и прави всичко възможно да отслабва още. Моят съвет е да се запишеш на фитнес с треньор, който да ти препоръча някаква добавка за качване на мускулна маса. Най-вече упоритост и воля.

Като не знаеш не коментирай! Аз знам от първо лице какво е анорексия! И не е така че всички които се виждат дебели и правят всичко възможно,да отслабнат! Може да получиш анорексия от всичко от стрес,от проблеми с родители и близки,така че не се бъркайте там където не ви е работа!!! И не му трябва треньор и фитнес! Някои хора имат много бърз метаболизъм и колкото и да се хранят и да тренират,те не наддават нито един кг! При тази негова височина и тези кг това си е чиста анореския или поне е на ръба на анорексията!!! И веднага трябва да се посъветва с лекар,за незабавно лечение тъй като организъма може да не може да се бори вече,при това изтощение 36 кг!

иначе аз имам излишни 10 кг само казваш и ти гидавам без никакъв проблем

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amorenvivo Виж мнението
    Като не знаеш не коментирай! Аз знам от първо лице какво е анорексия! И не е така че всички които се виждат дебели и правят всичко възможно,да отслабнат! Може да получиш анорексия от всичко от стрес,от проблеми с родители и близки,така че не се бъркайте там където не ви е работа!!! И не му трябва треньор и фитнес! Някои хора имат много бърз метаболизъм и колкото и да се хранят и да тренират,те не наддават нито един кг! При тази негова височина и тези кг това си е чиста анореския или поне е на ръба на анорексията!!! И веднага трябва да се посъветва с лекар,за незабавно лечение тъй като организъма може да не може да се бори вече,при това изтощение 36 кг!
    Дано авторът не види написаните по-горе глупости, че ще се уплаши.

напълно си права

Бирена мая черен пипер и пръжки. Лично съм го изпробвал защото ми трябваше във фитнеса да кача кг. Не знам защо ама и от червения пипер се качва.

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Дано авторът не види написаните по-горе глупости, че ще се уплаши.
    Педалче не се бъркай където не ти е работа сега у лево!!!

Цитирай Първоначално написано от P.Escobar Виж мнението
    Бирена мая черен пипер и пръжки. Лично съм го изпробвал защото ми трябваше във фитнеса да кача кг. Не знам защо ама и от червения пипер се качва.
    е да колко кг си сега и колко си висок

Цитирай Първоначално написано от Amorenvivo Виж мнението
    +++ Всичко е вярно,но анорексия момчетата не могат да развиват,това си е болест на организъма даже си има термин за това но каквото и да говорим си трябва лекар.

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rêver Виж мнението
    анорексия момчетата не могат да развиват
    Пак се изцепи с поредната глупост.

Пак се изцепи с поредната глупост.
    Мамито да ти еба педал мазен _)_ я да се махаш от жените да не ти разпоря гЪзЪ от ебане та чак ще се насираш бегай надалеч само да те видя че си обидил още няколко момичета от форума направо идвам цялото ти семейство да коля а ше ви се невиди педалската работа...лапай си там и мълчи педерунгел.

anonymous990763
    Guest
    Я, имало и още профили. ^ Продължавай, поне ще си направя списък.

Я, имало и още профили. ^ Продължавай, поне ще си направя списък.
    Не знам кой колко профили имал ама аз на теб ще ти еба майката анадолска грозна бегай ти казах да духаш и да се ебеш че осмърдя сайта _)_

anonymous990763
    Guest
    Нали бях педал? Видя, че не ти се получава и веднага смени тактиката. Ако искаш, ще ти го кажа по-ясно. От женски род съм.

Нали бях педал? Видя, че не ти се получава и веднага смени тактиката. Ако искаш, ще ти го кажа по-ясно. От женски род съм.
    Докажи го че си от женски пол ве педал анадолски? Кво говориш за другите като не ги познаваш с всяко момиче от форума с което съм станал приятел не позволявам да го обиждат най-малко пък педалчета като теб

anonymous990763
    Guest
    Казах, че това, което са написали, не е вярно. Ако това го наричаш обида..

Казах, че това, което са написали, не е вярно. Ако това го наричаш обида..
    Не само за тази тема видях че и в друга тема си обиждал Амор ен виво от къде знаеш че не е жена? аз лично съм се чувал с нея като ти каза да ти докаже що ти потънаха гимийте? що не докажеш че ти си жена а щото всички се прайте на много големи ама сте само за кавали

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Setaabrat Виж мнението
    Амор ен виво
    ми то и аз съм го обиждал
    той си е за обиждане

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    ми то и аз съм го обиждал
    той си е за обиждане
    Кво ме карате да разпространя номера й да се убедите като не познавате човека не говорете празни приказки

Амор ен виво е единствената която се опълчва на всеки и пише така както и е гот не се мазни и не лиже задници като 99 процента от кавалите във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си