.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от Amorenvivo Виж мнението
    Колко сбъркани хора има! Не се занимавай с хора под твоето ниво! Ти си трол а той какво е?! Не знам как се нарича човек с много профили
    Имам 1 профил, и ме мислят за трол .. каква логика само ...

Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Имам 1 профил, и ме мислят за трол .. каква логика само ...
    Големи уникуми са! Не знам какъв е този YoungBloodZ в единият си профил се представя за мъж в един от другите си профили се представя за жена и ме хейтва,това си е злобата а после ще пише че другите били тролове и прочие,да се погледнат първо себе си тогава да тръгват да "говорят" приказки от 1001 нощ!

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Големи уникуми са! Не знам какъв е този YoungBloodZ в единият си профил се представя за мъж в един от другите си профили се представя за жена и ме хейтва,това си е злобата а после ще пише че другите били тролове и прочие,да се погледнат първо себе си тогава да тръгват да "говорят" приказки от 1001 нощ!
    я ми се скарай! харесва ми когато хората мислят че имам повече от 1 профил тук

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    я ми се скарай! харесва ми когато хората мислят че имам повече от 1 профил тук
    Извратеняк ... друго не мога да кажа ..

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Извратеняк ... друго не мога да кажа ..
    така става като си глупав и няма какво да кажеш

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    така става като си глупав и няма какво да кажеш
    От къде знаеш дали съм глупав или не ? Ами ако не съм и обиждаш без да знаеш ? Това че света ти е крив и момичетата не те харесват не значи, че трябва да си изкарваш злобата тук..

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    От къде знаеш дали съм глупав или не ? Ами ако не съм и обиждаш без да знаеш ? Това че света ти е крив и момичетата не те харесват не значи, че трябва да си изкарваш злобата тук..
    ти не знам що си мислиш че не съм усетил още от самото начало кой ти е другия профил и не знам защо си мислиш че на другия профил съм ти изпратил дори частичка вярна информация за мен

това че си педал и педофил и че никой не те иска си е твой проблем

Накрая ще ми омръзне да обяснявам че не съм трол и ще почна да хейтвам всички на ред ..

Накрая ще ми омръзне да обяснявам че не съм трол и ще почна да хейтвам всички на ред ..
    Хахах спокойно ти си трол а мен този хермафродит ме мисли за мъж без да е доказал! Смятай колко е зле човека мъж-жена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си