.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Shanon
    Guest

Unhappy Харесвам го въпреки, че нямам шанс с него

Здравейте ! Аз съм момиче на 13.
    От началото на вторият срок харесвам едно момче. По- голям от мен е с 2 години. Мда, сигурно не знача много за него, но той за мен е ЦЕЛИЯТ СВЯТ ! Знам, знам, на 13 съм не разбирам много от любов, но съм сигурна, че той е първата ми истинска любов. Когато ми се усмихне или само ме погледне .. цялата се разтрепервам ^-^ Не мога да изразя как се чувствам когато го видя. И му признах .. с бележка (не искам да казвам какво пишеше в нея от страх същото това момче да влезне във форума и да се сети, че тази статия е за него). Иии след тази бележка дълго време го игнорирвах, чакайки той да дойде и да ми каже какво мисли.. Е той не го направи.. Почти всяка нощ плаках от страх да не си мисли, че съм някакво побъркано лапе, което не знае какво му е в главата. Писах му и той ми каза, че съжалява, че не изпитва същото към мен. Беше ми наистина тъпо, въпреки, че знаех, че така ще стане. След този разговор пак почнахме да се поздравяваме по коридорите. Писах му на 2-3 седмици от страх че му досаждам, но наистина много исках да говоря с него. Просто имах нужда да говоря за чувствата си, защото мислех, че той не се интересува въобще. Въпреки, че не говорихме за това, а разменяхме скучни чатове от сорта на - кп - - как си - и т.н. се чувствах добре. Появиха се някои проблеми в даскало с едно момиче, за което бях виновна аз. Не всички знаеха, че аз съм виновна за това, но той имаше заподозрения и ми писа гадни неща ... и аз ревах, щото мислех, че той ме мрази .. и разказах на няколко фрта.. и след това той ми писа, казвайки, че не ме мрази ... ии мда това мина. И до сега си казваме само здравей по коридорите и това е.
    Просто ми е тъпо, защото нямам шанс с него, но продължавам да го харесвам. Какво да правя ?!?!?!

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Само че не виждам какво ни засягат нас твоите любовни тегоби. На 13 си (освен ако не си трол), гледай си ученето, не на чий да се начекнеш.
    Ако си циганка прави каквото искаш. Всъщност и да не си, пак прави каквото искаш. Плебеите си остават плебеи.

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Само че не виждам какво ни засягат нас твоите любовни тегоби. На 13 си (освен ако не си трол), гледай си ученето, не на чий да се начекнеш.
    Ако си циганка прави каквото искаш. Всъщност и да не си, пак прави каквото искаш. Плебеите си остават плебеи.
    Драги деца, ето един пример за така наречената, "българска аристокрация", забележете разликите, как вместо да си мълчи интелигентно или поне да каже нещо смислено и полезно, си избива комплексите като излага умствения си недостатък на показ. Успешните хора не си губят времето с простосмъртните, това не е един от тях

Elmira^^
    Guest
    Shanon, малка си(не че аз съм много много голяма, ама..) да се тревожиш за това въпросното момче и да си пилееш нервите. Вместо да плачеш, се усмихвай. Продължи напред, просто не се е получило. А с него поддържай добри взаимоотношения и след време, кой знае може да се получи.
    ПС: Надявам се да съм ти помогнала^^

Супер фен Аватара на fanton1
    Щом не изпитва чуства към теб няма какво да направиш по въпроса, чувствата са много сложни и не се променят лесно, ще е най-добре да разбереш, че няма как да се получи и няма смисъл да си губиш времето с него.

Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Драги деца, ето един пример за така наречената, "българска аристокрация", забележете разликите, как вместо да си мълчи интелигентно или поне да каже нещо смислено и полезно, си избива комплексите като излага умствения си недостатък на показ. Успешните хора не си губят времето с простосмъртните, това не е един от тях
    Много глупости бърбори не му обръщай внимание ..

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Щом не изпитва чуства към теб няма какво да направиш по въпроса, чувствата са много сложни и не се променят лесно, ще е най-добре да разбереш, че няма как да се получи и няма смисъл да си губиш времето с него.
    ти пък кво коментираш? трол

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    ти пък кво коментираш? трол
    От кога съм трол ?

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    От кога съм трол ?
    от винаги

от винаги
    Ами ако не съм ? Ами ако другите са ? Твоите "близки" хора са тролове ?

Било забавно да спориш

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Ами ако не съм ? Ами ако другите са ? Твоите "близки" хора са тролове ?
    аз нямам близки хора във форума
    всеки е потенциален трол до доказване на противното

аз нямам близки хора във форума
    всеки е потенциален трол до доказване на противното
    Значи и ти си трол ? Не си доказал обратното.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Значи и ти си трол ? Не си доказал обратното.
    аз на когото трябва съм доказал

аз на когото трябва съм доказал
    Крадец вика дръжте крадеца ..
    Точно това си ..

Крадец вика дръжте крадеца ..
    Точно това си ..
    Колко сбъркани хора има! Не се занимавай с хора под твоето ниво! Ти си трол а той какво е?! Не знам как се нарича човек с много профили

Цитирай Първоначално написано от Amorenvivo Виж мнението
    Колко сбъркани хора има! Не се занимавай с хора под твоето ниво! Ти си трол а той какво е?! Не знам как се нарича човек с много профили
    Имам 1 профил, и ме мислят за трол .. каква логика само ...

Имам 1 профил, и ме мислят за трол .. каква логика само ...
    Големи уникуми са! Не знам какъв е този YoungBloodZ в единият си профил се представя за мъж в един от другите си профили се представя за жена и ме хейтва,това си е злобата а после ще пише че другите били тролове и прочие,да се погледнат първо себе си тогава да тръгват да "говорят" приказки от 1001 нощ!

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Големи уникуми са! Не знам какъв е този YoungBloodZ в единият си профил се представя за мъж в един от другите си профили се представя за жена и ме хейтва,това си е злобата а после ще пише че другите били тролове и прочие,да се погледнат първо себе си тогава да тръгват да "говорят" приказки от 1001 нощ!
    я ми се скарай! харесва ми когато хората мислят че имам повече от 1 профил тук

Накрая ще ми омръзне да обяснявам че не съм трол и ще почна да хейтвам всички на ред ..

я ми се скарай! харесва ми когато хората мислят че имам повече от 1 профил тук
    Извратеняк ... друго не мога да кажа ..

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Извратеняк ... друго не мога да кажа ..
    така става като си глупав и няма какво да кажеш

така става като си глупав и няма какво да кажеш
    От къде знаеш дали съм глупав или не ? Ами ако не съм и обиждаш без да знаеш ? Това че света ти е крив и момичетата не те харесват не значи, че трябва да си изкарваш злобата тук..

Накрая ще ми омръзне да обяснявам че не съм трол и ще почна да хейтвам всички на ред ..
    Хахах спокойно ти си трол а мен този хермафродит ме мисли за мъж без да е доказал! Смятай колко е зле човека мъж-жена!

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    От къде знаеш дали съм глупав или не ? Ами ако не съм и обиждаш без да знаеш ? Това че света ти е крив и момичетата не те харесват не значи, че трябва да си изкарваш злобата тук..
    ти не знам що си мислиш че не съм усетил още от самото начало кой ти е другия профил и не знам защо си мислиш че на другия профил съм ти изпратил дори частичка вярна информация за мен

това че си педал и педофил и че никой не те иска си е твой проблем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си