- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
обаче циганите и всякви подобни са такива не по свой избор
нямат никва вина, че са се родили мургави
кой те е спрял ?
Ти правиш ли разлика между т'ва да ти кажа, че си тъп и грешиш и т'ва да те изправят пред съдия за изказано мнение ?
Че си отглеждат децата като животни обаче имат. Който мрази циганите ги мрази, 'щото вършат мизерии, а не 'щото са кафяви.нямат никва вина, че са се родили мургави
Те половината българи са мургави и с азиатски примеси ама т'ва е друга тема.
а ти въобще осъзнаваш ли, че всеки един ползвател на интернет може да бъде осъден за нещо незначително в очите на всички, но все пак незаконно
всяко едно отваряне на линк може да те превърне в престъпник
мога да ти гарантирам, че в България няма човек ползващ интернет, който да не е закононарушител по някой критерий, и нямам предвид торентите
Дори не разбирам каква ти е тезата ... че е окей да се прокарват фашистки закони, 'щото според теб няма да бъдат прилагани - това ли твърдиш ?
Бясна съм, бе! Бясна! Ше ги изгоря тия тъпи андроиди... Сега си припомням защо го смених...
Имам си албум Евро 2016 от колата и се разлагам от кеф, ама в същото време и много се дразня, понеже от бОтилките ми дават само стикерите от последната страница, основните трябва да си ги купувам. Егаси подаръка.
Мега много ми се ходи на работа, там поне се занимавам с нещо, ново е и интересно, а и не ме занимават разни хора с разни глупости.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Да не зарибяваш някоя в работата ти?![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Ми познавам хора дето са от по 15 + години и нямат проблем а са със жени и деца. До там има магистрала, стигам за час и 10-15 минути не е кой знае какъв проблем, редуваме се да караме и в месеца ми се пада да карам 3 пъти, съответно ми излиза към 60-70 лева на месец, не е болка за умиране, а самото каране не е кой знае какво, не е всеки ден (работата е 2 на 2 с много почивно време), проблема, че ставам с час по-рано също не е кой знае какъв, аз съм си ранобуден. Евентуално ще се преместя по-близо, но за сега и така ми е добре. Преживява се, проблем ми е като не карам аз, че след нощна заспивам.. буквално, а не обичам да си разцепвам съня и се държа буден в колата, за да си се наспя в нас. Но това са няк'ви малки детайли нищо значително.
Dr. Gregory House
коя бензиностанция си, да заредя.
Точно за бензиностанция ми правят проучване по ЗЗКИ. Абсолютно.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
ти си в специална министерска бензиностанция... далеч от населени места, защото има дискриминация към не белите хора.
Към министерство.Не в такова.
Dr. Gregory House