- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Извънцърковни бракове и съвместно съжителство
Да.
Не.
бог е любов никой не гори в ада защото е обичал някой
дори и да не си кръстен да си друговерец правиш ли добро на хората ти отново имаш вяра в бога дори и да го отричаш
макар и да не вярваме бога той вярва в нас това е нещо което забравяме
забравяме и че някой някога страдаше за всички хора по земята без значение какви са
щом този някой е страдал за всички защо да няма място за всички и в рая?
Последно редактирано от haritov : 06-03-2016 на 18:11
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Последно редактирано от haritov : 06-03-2016 на 18:13
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.