.

Виж резултатите на анкетата: Имате ли против семействата да създадат поколение без църковен брак?

Гласували
13. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да.

10 76,92%
  • Не.

3 23,08%
Резултати от 1 до 25 от общо 163

Threaded View

Голям фен Аватара на Agartha
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    любовта и обичта крепят педофила и педераса

виждам,че не знаете какво е любов,просто използвате думата,като осмокласници
    Това нетолерантно отношение към педерастията не мога да го разбера, но го приемам понеже всеки има право на мнение.
    Стигайки обаче до втората част от поста ти, там не става дума за мнение, а за натякването на своето, което няма как и не бива как да бъде. Не може така от нищо-нещо да кажеш какво правим и че се държим като осмокласници, понеже любовта и обичта са чувства дадени ни, за да се радваме на живота, а ние го правим. Очите ни светят, когато се видим и това по никакъв начин не пречи да изпълняваме сериозните задължения, които имаме като личности в обществото.

@defender
    @inewton

Темата, която повдигнахте, много ми хареса, следя с интерес мненията ви. Ако нямате против, може и аз да се намеся по някое време със своите разсъждения.

@АгентМура

Не е нужно да отвръщаш на негативния с негативно, защото ефект няма, поне според мен. Животът му си тече по неговия път и смятам, че той трябва да бъде такъв, което не означава, че е лош. Хора по земята всякакви.
    Последно редактирано от Agartha : 06-04-2016 на 09:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си