Да.
Не.
Първоначално написано от inewton Кое наричаш красива жена, женоподобното творение или изкуствената кокошка? ХАХАХААХАХАХА Ама това не е ли момче?!
Първоначално написано от АгентМура ХАХАХААХАХАХА Ама това не е ли момче?! Това е гаджето на haritov. Предполага се, че е момиче. Не се шегувам.
Първоначално написано от inewton Това е гаджето на haritov. Не се шегувам. Точно заради това си много подъл, много подъл!
Първоначално написано от АгентМура Точно заради това си много подъл, много подъл! Подлостта е грях, Мура. Аз само ви просветлявам.
Първоначално написано от inewton Подлостта е грях, Мура. Аз само ви просветлявам. Лукав и низък Нютон! Първоначално не съм вярвал, че ще те виждам някога в такава светлина...
Първоначално написано от АгентМура Лукав и низък Нютон! Първоначално не съм вярвал, че ще те виждам някога в такава светлина... Всеки трябва да си знае мярката, Мура. А той определено прекали с неистинните "Аd hominem" нападки.
Първоначално написано от inewton Всеки трябва да си знае мярката, Мура. А той определено прекали с неистинните "Аd hominem" нападки. Опита да нараниш мъж, нападайки неговата жена. Това определено не е почтено, Нютон! Не можеш да оправдаеш избора си на подход, с който го нападна! Здравей, Тони!
Последно редактирано от АгентМура : 06-08-2016 на 20:33
Правила