.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2622

Hybrid View

аз последно време се разочаровам все повече от моята зодия (рак) и от водните зодии като цяло. чудила съм се дали да не си пусна блог за поп-астрология и там да си описвам наблюденията.. обаче ме мързи, така че сигурно няма.
    като цяло днес си мислех за елемента на водата, и особено чертите рак/скорпион, колко много егоизъм може да произведе "прекалената чувствителност". колко тия представители са стиснати, не си показват чувствата, все са в параноя, че някой ще ги нарани/предаде, и колко могат да са инфантилни, незрели, глупави, и надценяващи чувствата си. и какво като имаш чувства, да не си по-велик от другите.
    и тая убеденост, че моите чувства са по-важни от твоите. изключително водно качество, но по-скоро за рак и за скорпион, рибите не са такива. те не са от тоя свят, но при тях е друга лудостта - мания за спасяване, изключителен мазохизъм, но той крие надмеността им колко са "зрели" и как всичко им е ясно, мани мани.

за везните не знам какво да кажа вече, като цяло въздушните зодии са кофти, несериозни са, нямат дълбочина на емоциите, но пък имат много остър интелект, за което евала. и е по-добре, че не се втелясват толкова в житейските несгоди.
    един мъж ме зарибяваше преди време, но не станаха нещата, може да е бил fake, те везните са си ласкателни, но просто бях впечатлена колко е открит, непосредствен. казва ми, че съм красива,че съм сладка, търси ме, дори досаждаше, но това е освежаващо в един свят, където повечето хора си сдържат емоциите и се правят на много вървежни.

та така, това беше един пост, колкото да си излея некви астро-психологически разсъждения/впечатления, дано на някой да е бил полезен в крайна сметка.

не забравяйте да бъдете самокритични. много при това. това е изключително необходимо, независимо каква зодия сте

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Има ли съществени разлики между мъжете и жените риби, както и между февруарските и мартенските? Някой може ли да пораздуха?

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Има ли съществени разлики между мъжете и жените риби, както и между февруарските и мартенските? Някой може ли да пораздуха?
    хади де

Мега фен
    хади де
    мъжете риби сме прекрасни
    жените рибки сте бааааааааааавни

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    хади де
    Аз имам наблюдения върху мъже. Като цяло са доста приятна зодия. Малко не ми харесва, че са неамбициозни, поне това са моите наблюдения и много рядко излизат извън комфортната си зона. Нещо нормално за водните знаци. Мисля, че има някаква разлика. Мартенските са една идея по-открити и по-общителни, според мен. А, сега се сещам за едно момиче Риби - супер затворена, необщителна, неамбициозна, идеалистка.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    аз последно време се разочаровам все повече от моята зодия (рак) и от водните зодии като цяло. чудила съм се дали да не си пусна блог за поп-астрология и там да си описвам наблюденията.. обаче ме мързи, така че сигурно няма.
    като цяло днес си мислех за елемента на водата, и особено чертите рак/скорпион, колко много егоизъм може да произведе "прекалената чувствителност". колко тия представители са стиснати, не си показват чувствата, все са в параноя, че някой ще ги нарани/предаде, и колко могат да са инфантилни, незрели, глупави, и надценяващи чувствата си. и какво като имаш чувства, да не си по-велик от другите.
    и тая убеденост, че моите чувства са по-важни от твоите. изключително водно качество, но по-скоро за рак и за скорпион, рибите не са такива. те не са от тоя свят, но при тях е друга лудостта - мания за спасяване, изключителен мазохизъм, но той крие надмеността им колко са "зрели" и как всичко им е ясно, мани мани.

Везни и интелект - не бих казала въобще. /или поне тези, които аз съм срещала/

Аз съм Рак с асцендент скорпион - познайте каква комбинация просто... иначе последното нещо, което може да се каже за водните знаци е егоизъм. За нас това не е присъщо, за водните знаци и особено раците, мисията им е да създадат семейство и имат нуждата да се грижат за някого. Те не могат да бъдат егоисти, дори в чувствата си. Аз винаги съм си мислела, че съм самодостатъчна и съм егоистка, но сега разбирам, че не мога. Дори в работата си се грижа за хората. Аз не бих казала, че съм от най-чувствителните, но със сигурност водните знаци имат дълбока душа и могат да я превърнат в много мощно и силно оръжие. Мисля, че сме много силна зодия, стига да преодолеем черногледството и да се фокусираме върху положителните си качества, защото те са много. Аз се дразня, че съм прекалено вътре в себе си, ама прекалено. Много чувствителност, бе, братче... на умиралка е. ;д

Едит: За мен от водните знаци Рибите са най. Малко ме дразнят в някои отношения, но поне мъжете са окей. Скорпионите, може би, са едни от най-магнетичните представители в зодиака, особено мъжете. Има една мистичност покрай тях. Доста лесно може да ги разпознаете, както казах, особено мъжете. Другите, според мен, типични и лесно разпознаваеми представителите от зодиака са Рак, Лъв и Дева. Просто аз само по начина им на изказ ги разбирам.
    Последно редактирано от nIkEnCeTy_bE : 06-10-2016 на 20:28
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си