.
Отговор в тема
Страница 101 от 105 ПървиПърви ... 5191979899100101102103104105 ПоследнаПърви
Резултати от 2 501 до 2 525 от общо 2622
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Стига, де...
    Не защото съм пристрастна, но мисля, че сме едни от най-милите човечета без злоба в главиците. Имаме нужда да сме сигурни в това, в което се хвъряме. Иначе ще се мотаем поради липсата на увереност. Може би не й вдъхваш достатъчно доверие?

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    тва със зодиите е все едно като се роди човек и ти да кажеш "я тоя е еди си ква зодия... ще бъде такъв, такъв, такъв и такъв" не мисля че има нещо вярно в тези зодии... не може да се каже че еди си коя зодия притежава точно определени качества защото същите тези качества може да ги притежава и човек който не е тази зодия
    така че не разбирам какво изобщо се обсъжда в тая тема

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Стига, де...
    Не защото съм пристрастна, но мисля, че сме едни от най-милите човечета без злоба в главиците. Имаме нужда да сме сигурни в това, в което се хвъряме. Иначе ще се мотаем поради липсата на увереност. Може би не й вдъхваш достатъчно доверие?
    аз не искам да вдъхвам нищо
    аз съм ударил задна вече ма тя май нема да ме остави току така щом след цяла година получи факс уж да се случва нещо
    а това че сте най-милите не значи ама абсолютно нищо, даже не мисля че е и положителна черта
    сега даже да питам как да се измъкна без да я обидя при положение че съм обречен на фронтални кратки срещи
    може би само поздрав и довиждане?

О, просто спри да я търсиш. Не сме преследвачески тип.

Супер фен
    Принципно хората се делят на интроверти и екстроверти (с произтичащите от това предимства и недостатъци).
    Колкото до описанието на моята зодия - много черти ми се струват присъщи за мен, но други - хич.

Нямам представа дали някой вярва на хороскопите на Алена (аз лично не им вярвам), но... според това, което е написала - раците имаме два девиза: "Аз чувствам" и "Аз се съмнявам".
    Е, аз не се определям като чувствителен човек, но определено се съмнявам често в много неща.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    но определено се съмнявам често в много неща.
    аз също
    явно съм наполовина рак

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    О, просто спри да я търсиш. Не сме преследвачески тип.
    аз съм спрял много отдавна много
    месеци много
    ама то сякаш стана обратен ефект и моя игнор май подейства привличащо та сега ше търся начин за отърване или поне за резервирани не много обвързващи отношения, иначе само да си говорим не ми е проблем ма май е лапнала от само себе си а това ме притеснява

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Иве, силно съм разочаровяня, че си Везни. Чак не мота да повярвам. Малкото хора, на коио отдадох приятелство и 4 години не го оцениха, беше Везни. Жените са много по-трудни от мъжете Везни. За нашата зодия съм говорила много, но аз се припознавам в асцендента си и луната ми в Лъв.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Ами, според мен зодиите са само за забавление и всеки човек е една уникална индивидуалност.

аз последно време се разочаровам все повече от моята зодия (рак) и от водните зодии като цяло. чудила съм се дали да не си пусна блог за поп-астрология и там да си описвам наблюденията.. обаче ме мързи, така че сигурно няма.
    като цяло днес си мислех за елемента на водата, и особено чертите рак/скорпион, колко много егоизъм може да произведе "прекалената чувствителност". колко тия представители са стиснати, не си показват чувствата, все са в параноя, че някой ще ги нарани/предаде, и колко могат да са инфантилни, незрели, глупави, и надценяващи чувствата си. и какво като имаш чувства, да не си по-велик от другите.
    и тая убеденост, че моите чувства са по-важни от твоите. изключително водно качество, но по-скоро за рак и за скорпион, рибите не са такива. те не са от тоя свят, но при тях е друга лудостта - мания за спасяване, изключителен мазохизъм, но той крие надмеността им колко са "зрели" и как всичко им е ясно, мани мани.

за везните не знам какво да кажа вече, като цяло въздушните зодии са кофти, несериозни са, нямат дълбочина на емоциите, но пък имат много остър интелект, за което евала. и е по-добре, че не се втелясват толкова в житейските несгоди.
    един мъж ме зарибяваше преди време, но не станаха нещата, може да е бил fake, те везните са си ласкателни, но просто бях впечатлена колко е открит, непосредствен. казва ми, че съм красива,че съм сладка, търси ме, дори досаждаше, но това е освежаващо в един свят, където повечето хора си сдържат емоциите и се правят на много вървежни.

та така, това беше един пост, колкото да си излея некви астро-психологически разсъждения/впечатления, дано на някой да е бил полезен в крайна сметка.

не забравяйте да бъдете самокритични. много при това. това е изключително необходимо, независимо каква зодия сте

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Има ли съществени разлики между мъжете и жените риби, както и между февруарските и мартенските? Някой може ли да пораздуха?

Лъвовете

Цитирай Първоначално написано от dwanewane Виж мнението
    Лъвовете
    хора без грам покритие и с много изисквания
    доста често стават за смях в компания
    лично мнение щото познавам 2 такива и 1 такъв, абе мъжете по-ги бива не са толкова откровено претенциозни за нищо

Аз съм овен,а приятеля ми лъв. Но според мен, то не е до зодията,а до човек ..

Цитирай Първоначално написано от PrimeTime.M Виж мнението
    Аз съм овен,а приятеля ми лъв. Но според мен, то не е до зодията,а до човек ..
    ами това е няква типичната класика
    с него си щото само той ти търпи повърхностния характер
    около мене винаги е имало само раци, много на брой, и то щото те главно успяват да ме търпят
    закономерност която и аз не вярвах ма вече направо се убеждавам
    главните неща дето са писани по тия зодии май ще излязат правилни
    + имам ново относително прилично приятелче и след година са разбрах че и той бил рак

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    аз последно време се разочаровам все повече от моята зодия (рак) и от водните зодии като цяло. чудила съм се дали да не си пусна блог за поп-астрология и там да си описвам наблюденията.. обаче ме мързи, така че сигурно няма.
    като цяло днес си мислех за елемента на водата, и особено чертите рак/скорпион, колко много егоизъм може да произведе "прекалената чувствителност". колко тия представители са стиснати, не си показват чувствата, все са в параноя, че някой ще ги нарани/предаде, и колко могат да са инфантилни, незрели, глупави, и надценяващи чувствата си. и какво като имаш чувства, да не си по-велик от другите.
    и тая убеденост, че моите чувства са по-важни от твоите. изключително водно качество, но по-скоро за рак и за скорпион, рибите не са такива. те не са от тоя свят, но при тях е друга лудостта - мания за спасяване, изключителен мазохизъм, но той крие надмеността им колко са "зрели" и как всичко им е ясно, мани мани.

Везни и интелект - не бих казала въобще. /или поне тези, които аз съм срещала/

Аз съм Рак с асцендент скорпион - познайте каква комбинация просто... иначе последното нещо, което може да се каже за водните знаци е егоизъм. За нас това не е присъщо, за водните знаци и особено раците, мисията им е да създадат семейство и имат нуждата да се грижат за някого. Те не могат да бъдат егоисти, дори в чувствата си. Аз винаги съм си мислела, че съм самодостатъчна и съм егоистка, но сега разбирам, че не мога. Дори в работата си се грижа за хората. Аз не бих казала, че съм от най-чувствителните, но със сигурност водните знаци имат дълбока душа и могат да я превърнат в много мощно и силно оръжие. Мисля, че сме много силна зодия, стига да преодолеем черногледството и да се фокусираме върху положителните си качества, защото те са много. Аз се дразня, че съм прекалено вътре в себе си, ама прекалено. Много чувствителност, бе, братче... на умиралка е. ;д

Едит: За мен от водните знаци Рибите са най. Малко ме дразнят в някои отношения, но поне мъжете са окей. Скорпионите, може би, са едни от най-магнетичните представители в зодиака, особено мъжете. Има една мистичност покрай тях. Доста лесно може да ги разпознаете, както казах, особено мъжете. Другите, според мен, типични и лесно разпознаваеми представителите от зодиака са Рак, Лъв и Дева. Просто аз само по начина им на изказ ги разбирам.
    Последно редактирано от nIkEnCeTy_bE : 06-10-2016 на 20:28
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ами това е няква типичната класика
    с него си щото само той ти търпи повърхностния характер
    около мене винаги е имало само раци, много на брой, и то щото те главно успяват да ме търпят
    закономерност която и аз не вярвах ма вече направо се убеждавам
    главните неща дето са писани по тия зодии май ще излязат правилни
    + имам ново относително прилично приятелче и след година са разбрах че и той бил рак
    Почувствах се специална. ;д Раците просто умеем да се грижим за другите, имаме страшно търпение и лоялност. Можем да видим и положителното в недостатъците на един човек, а това означава много.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    хора без грам покритие и с много изисквания
    доста често стават за смях в компания
    лично мнение щото познавам 2 такива и 1 такъв, абе мъжете по-ги бива не са толкова откровено претенциозни за нищо
    ТОЧНО!!!! Мъжете и жените лъвове - егоисти, самовлюбени и склонни към много изневери, докато не открият правилния човек. Особено в по-младежките години... супер без покритие хора.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    добре де да ева щом познавате хората какви са според зодията

аде познайте зодията на някой според това какъв е
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението

Аз не казвам, че определям хората какви са и че задължително отговарят на зодията си. Не съм чак толкова зарибена, но вярвам, че човек е свързан по някакъв начин с това. И то не толкова с зодията, колкото с асцендент-а. Просто казвам, че повечето представители на определена зодия, доста се разбират външно. Носят някаква определена черта, присъща на повечето представители от този знак. Все пак зодията е свързана с отношенията с хората, докато асцендент-а и разположението на домовете е свързан с вътрешния и емоционалния свят.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението

не могат
    'щото както вече казах зодиите са глупости

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    не могат
    Пффф аз пък отлично познавам и асценденти, и слънца, хората ми се чудят понякога..

Никенцету, егоизъм има във водните и то не рядко. За да не обобщавам, няма да казвам, "при всички", а по-скоро при голяма част от тях, и особено не са си преработили добре енергиите.
    Именно заради огромните чувства, които те просто не могат да преработят добре, и в най-лошия случай се затварят в себе си, и отказват на другите и на себе си нежност, сакън някой да не ги нарани. А едно от най-лошите отношения, които съм получавала, беше точно от мъж Скорпион, ама хайде. Както и това че съм рак не значи че не мога да видя противните си черти (щеше ми се и другите знаци да го можеха това). Като например колко много влагам в хората, но се плаша винаги от това колко силно захапвам, и почвам с едно защитно отблъскване, и тъпо, стиснато поведение. И не съм само аз, доста водни зодии са така, особено пък скорпионите, лелеее. Могат да се държат все едно те мразят и да са истински жестоки, иначе са влюбени. Бла. Изобщо водата освен изцеряваща, може да е адски токсична.
    Аз съм съгласна с нещата, които си написала, просто искам да акцентирам и на др. страна на монетата.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Пффф аз пък отлично познавам и асценденти, и слънца, хората ми се чудят понякога..
    ако си ги познавала то това е било слОчаЕнос

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    не могат
    Що да са? (:

Преди малко отново прочетох това, което jghgh ми написа преди близо 9 месеца и... позна за много неща. (:

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

Никенцету, егоизъм има във водните и то не рядко. За да не обобщавам, няма да казвам, "при всички", а по-скоро при голяма част от тях, и особено не са си преработили добре енергиите.
    Именно заради огромните чувства, които те просто не могат да преработят добре, и в най-лошия случай се затварят в себе си, и отказват на другите и на себе си нежност, сакън някой да не ги нарани. А едно от най-лошите отношения, които съм получавала, беше точно от мъж Скорпион, ама хайде. Както и това че съм рак не значи че не мога да видя противните си черти (щеше ми се и другите знаци да го можеха това). Като например колко много влагам в хората, но се плаша винаги от това колко силно захапвам, и почвам с едно защитно отблъскване, и тъпо, стиснато поведение. И не съм само аз, доста водни зодии са така, особено пък скорпионите, лелеее. Могат да се държат все едно те мразят и да са истински жестоки, иначе са влюбени. Бла. Изобщо водата освен изцеряваща, може да е адски токсична.
    Аз съм съгласна с нещата, които си написала, просто искам да акцентирам и на др. страна на монетата.
    като ти гледам аватара се чудя защо смяташ че астрологията е истина
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си