- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен съм в богато момиче
По-скоро draid искаше да каже (според мен, аз така го разбрах), че Зайка заявява как сама си вади парите за глезотии и храна, но го заявява така сякаш е самостоятелна. Което някакси е парадоксално, защото първо живее с тях, второ майка й й готви, трето не плаща за сметки и т.н., четвърто храни се с техни пари зимата (както тя каза) и много други фактори. Да, за повечето от нас е напълно нормално, защото няма 18 и живота й е нормално да протича така. Просто draid искаше да изтъкне това, защото тя заявява, че е самостоятелна и сама се издържа, което не е така. Той го гледа от гледната точка на по-възрастен, който отдавна не живее с техните, сам си плаща наем и сметки и сам се храни. Това е самостоятелност, изключая емоционалната, защото тя е много повече.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Кога заявих подобно нещо?
Казах вече, че родителите ми ми дават пари, което автоматично само по себе си говори, че не се издържам сама. Казах, че глезотиите си ги купувам сама, което няма нищо общо с издържането.
Изтъкнах само и единствено, че мога да си позволя да използвам готини (за мен) неща и си ги купувам сама, това е.
http://ask.fm/iwwkaa