.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 125

Hybrid View

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    По-скоро draid искаше да каже (според мен, аз така го разбрах), че Зайка заявява как сама си вади парите за глезотии и храна, но го заявява така сякаш е самостоятелна. Което някакси е парадоксално, защото първо живее с тях, второ майка й й готви, трето не плаща за сметки и т.н., четвърто храни се с техни пари зимата (както тя каза) и много други фактори. Да, за повечето от нас е напълно нормално, защото няма 18 и живота й е нормално да протича така. Просто draid искаше да изтъкне това, защото тя заявява, че е самостоятелна и сама се издържа, което не е така. Той го гледа от гледната точка на по-възрастен, който отдавна не живее с техните, сам си плаща наем и сметки и сам се храни. Това е самостоятелност, изключая емоционалната, защото тя е много повече.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    защото тя заявява, че е самостоятелна и сама се издържа
    Кога заявих подобно нещо?
    Казах вече, че родителите ми ми дават пари, което автоматично само по себе си говори, че не се издържам сама. Казах, че глезотиите си ги купувам сама, което няма нищо общо с издържането.
    Изтъкнах само и единствено, че мога да си позволя да използвам готини (за мен) неща и си ги купувам сама, това е.
    http://ask.fm/iwwkaa

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Кога заявих подобно нещо?
    Казах вече, че родителите ми ми дават пари, което автоматично само по себе си говори, че не се издържам сама. Казах, че глезотиите си ги купувам сама, което няма нищо общо с издържането.
    Изтъкнах само и единствено, че мога да си позволя да използвам готини (за мен) неща и си ги купувам сама, това е.
    Родителите ти ги купуват. Те определят колко да ти дават на ден, за да ти остават.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си