Първоначално написано от Dwyd96 Не е същото.... Примерно алчността е приета за грях... Ако аз не я виждам като грях, тва не значи че алчността не съществува... (давам пример) Прието е, че и успоредните прави не се пресичат. Кое те кара да мислиш, че е вярно?
Първоначално написано от inewton Прието е, че и успоредните прави не се пресичат. Кое те кара да мислиш, че е вярно? Пресичат се някъде в безкрайността.. Някой e пропуснал Лобачевски докато е учил математика
Първоначално написано от Dwyd96 Пресичат се някъде в безкрайността.. Някой e пропуснал Лобачевски докато е учил математика Надявах се да не си чувал за Лобачевски.
Първоначално написано от inewton Надявах се да не си чувал за Лобачевски. Неевклидовата геометрия ми е едно от малкото интересни неща в математиката
Първоначално написано от Dwyd96 Неевклидовата геометрия ми е едно от малкото интересни неща в математиката Интересни и недостъпни. Как ще се занимаваш с неевклидова геометрия като не знаеш ДУ, тензорен анализ и прочие.
Първоначално написано от inewton Интересни и недостъпни. Как ще се занимаваш с неевклидова геометрия като не знаеш ДУ, тензорен анализ и прочие. Лесно Има 1 нещо наречено Компютър, сигурно си чувал за него.
Първоначално написано от Dwyd96 Лесно Има 1 нещо наречено Компютър, сигурно си чувал за него. Математиката не е машинна наука (дори и линейната алгебра). Трябва и разбиране.
Първоначално написано от inewton Надявах се да не си чувал за Лобачевски. Чадо... отново подценяваш събеседниците си !
Първоначално написано от Грозния Чадо... отново подценяваш събеседниците си ! Така е. Трябва да се смиря.
Правила