Първоначално написано от inewton Защо само аз? Има и много други хора. Ами такова впечатление правиш.
Първоначално написано от Dwyd96 Ами такова впечатление правиш. Добре, казвам ти в прав текст, че не само аз разбирам от математика. Ако имаш толкова голямо желание си намери нещо друго, за което да се заяждаш.
Първоначално написано от inewton Добре, казвам ти в прав текст, че не само аз разбирам от математика. Ако имаш толкова голямо желание си намери нещо друго, за което да се заяждаш. Сега уча по физика... Друг път...
Първоначално написано от Dwyd96 Сега уча по физика... Друг път... И аз. Термодинамика. Не е най- интересното нещо, ама е задължително. Само да не вземеш да се повтаряш, че вече мина през лицемер, сноб, гей, курвар и глупак. Ще чакам да видя кое ще е новото ми призвание.
Първоначално написано от inewton И аз. Термодинамика. Не е най- интересното нещо, ама е задължително. Само да не вземеш да се повтаряш, че вече мина през лицемер, сноб, гей, курвар и глупак. Ще чакам да видя кое ще е новото ми призвание. За гей беше пълен майтап... Останалото го мислех... Е може би и без глупак
Правила