- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен съм в богато момиче
Това трябваше да прозвучи дълбоко и проникновено, но не ти се получи май. Не ме впечатляват псевдотайнствени теоретици на конспирацията, като какъвто очевидно се изживяваш. Явният сарказъм е някъде другаде, а именно там, че ни (кои сме ние, кои сте вие?) съветваш като добрия стар Йода да мислим без да се правим на такива каквито не сме, игнорирайки удобно факта, че от две седмици ти самият си в подобно амплоа.
Ако не ме лъже паметта, точно два пъти съм написал, че не се изживявам като никакъв и не държа на никого да прави това, което желая, затова и нямам намерение да доказвам на никого глупостите, които пиша. Изборът е абсолютно ваш и индивидуален за всекиго, дали да си преосмисли живота или не. Добрият стар Йода звучи добре, жалко че не говорим на един и същ език.![]()
Точно аз съм човек, който винаги гледа от другата страна на нещата. Коментирах изказването на Зайка, защото тя каза как са при нея нещата. Аз ну съм от хората във форума, които само стоят и дуднат като пенсионер.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Богата? Може ли ей сега да дойде с мен до щатите на една екскурзия (приемаме че е на 18 )? Ама не да звъни на техните дали може и дали ще и дадат пари. Това "богатство" е проекция на родителите, а тук дори не говорим за богатство след като прочетох каква е нейната дефиниция. Това на което аз обърнах внимание е че е жалко да се говори за възможности, когато нямаш елементарна независимост. Все едно ми е като каква ще работи тя и как ще си изкарва парите или дали изобщо ще работи. А това което и казах в началото тя ще разбере рано или късно. Всеки го разбира, когато му се наложи да се справя сам с живота. Малко повече благодарност към родителите само трябва.
Да знаете че Зайчето била от Ямбол
смятам че това ще отговори на много въпроси
Те тия от Ямбол са големи гъзари почти всеки от Ямбол е циганин или със селско говорене като бат Динко от Ямбол,не че съм расист ама Зайката да не хвърчи в облаците че ще падне от ниското по лицевзима си менте неща и се хвали тука ние да не пасем трева
да снима "луксозните" бижута и козметика да видим пък тогава да си плямпа квот иска.
От Свети Влас съм. "Луксозните" бижута и "луксозната" козметика, които си купувам най-често ги качвам в инстаграм, защото така ме кефи. Ако козметиката в Douglas, Beauty Zone и Enzo.bg е менте - значи да, използвам ментета. За бижутата пък още по-малко вероятно е да са ментета (за парите си и от местата, които ги купувам - няма шанс).
Нямаше да пиша повече, обаче много се радвам някой като каже, че нещата, които използвам не стават, само защото той не може да си ги позволи.
Peace mindi
Познавам личнo хора от форума, с които съм ходила на кафе и има такива, които ми имат фейсбука и могат да потвърдят откъде съм, но както и да е - май не мечтая аз.
"Може да викам ВЪЙ,но живея до водата,а ти пестиш за море от всяка заплата."
gagagaga
http://ask.fm/iwwkaa