Първоначално написано от Agartha Времето ви изтича Дам...
Нютонче... спри да пишеш на Indistinct... На даскало е
Първоначално написано от Dwyd96 Нютонче... спри да пишеш на Indistinct... На даскало е Сигурен ли си?
Първоначално написано от Dwyd96 Нютонче... спри да пишеш на Indistinct... На даскало е Тя не ходи на даскало. Учи термодинамика и се занимава с теб.
Забрави да споменеш какво правя в остатъка от свободното си време.
Първоначално написано от Dwyd96 Дам... Дам...
Първоначално написано от Indistinct Забрави да споменеш какво правя в остатъка от свободното си време. Помниш ли в семинарията какви ги вършехме?
Първоначално написано от Indistinct Забрави да споменеш какво правя в остатъка от свободното си време. Пишеш си с загорели попове
Първоначално написано от Agartha Дам... Аз теб ли съм? Или ти си дрийм... обърках се вече
Първоначално написано от inewton Помниш ли в семинарията какви ги вършехме? Ти не знаеш нищо за мен! Имам 3 фейка. Ако някой се сети, ще получи награда.
Ей, два пъти ми написахте ника грешно. Анархия само...
Първоначално написано от Dwyd96 Пишеш си с загорели попове Хих.
Първоначално написано от Dwyd96 Аз теб ли съм? Или ти си дрийм... обърках се вече Не се прави на ударен, аз съм ти и ти си аз.
Първоначално написано от Indistinct Ти не знаеш нищо за мен! Имам 3 фейка. Ако някой се сети, ще получи награда. Каква награда?
Първоначално написано от inewton Каква награда? Просиш си?
Първоначално написано от Agartha Не се прави на ударен, аз съм ти и ти си аз. Само нютон се сети Или пък просто се гаврим с него ?
Първоначално написано от inewton Каква награда? Специална. Едва ли би могъл да си я представиш дори.
Първоначално написано от Indistinct Специална. Едва ли би могъл да си я представиш дори. А от кой профил ще бъде тази награда? И на кой профил, щото и аз съм с няколко!
Нютончо не си пиши сам... признак за шизофрения е
Първоначално написано от Indistinct Специална. Едва ли би могъл да си я представиш дори. Какво й е специалното?
Първоначално написано от Agartha А от кой профил ще бъде тази награда? И на кой профил, щото и аз съм с няколко! Ще разбереш, ако се справиш.
Първоначално написано от Dwyd96 Само нютон се сети Или пък просто се гаврим с него ? Аз с inewton не се гавря, защото имам добро впечатление за него. Виж, с почти всички други... Те за друго не стават. Роби.
Първоначално написано от Indistinct Имам 3 фейка. лъжа!
Първоначално написано от Agartha Аз с inewton не се гавря, защото имам добро впечатление за него. Виж, с почти всички други... Те за друго не стават. Роби. Какво ти впечатлението за мен
Първоначално написано от YoungBloodZ лъжа! Добре де, 4 са. Но тихо!
Правила