Първоначално написано от golemiq_korab_minava Нека курвите дойдат - СЕГА. Курви ли искаш?
Първоначално написано от inewton Курви ли искаш?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Искаш ли като ми свърши сесията да ходим по курви?
Първоначално написано от inewton Искаш ли като ми свърши сесията да ходим по курви? С курви не се занимав. Освен ако сами не дойдат.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava С курви не се занимав. Освен ако сами не дойдат. korabe, така правят чичаците, младо момче си, недей бре...
Първоначално написано от golemiq_korab_minava С курви не се занимав. Освен ако сами не дойдат. Според теорията на относлителността е все едно дали ти се движиш към тях или те към теб. Така че...
Първоначално написано от inewton Според теорията на относлителността е все едно дали ти се движиш към тях или те към теб. Така че... Мишо от серяла не така брат, знаеше много теории но курвите не връзваха, заразлика от брат му.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Мишо от серяла не така брат, знаеше много теории но курвите не връзваха, заразлика от брат му. Не съм гледал тоя сериал. Брат му още повече ли знаеше?
Правила