Първоначално написано от golemiq_korab_minava Фацебука за какво е създаден според вас? За да може илюминатите и масоните да контролират хората!
Първоначално написано от Agartha За да може илюминатите и масоните да контролират хората! Тихо че ще те изритам оъ ложата... Ще ходиш да правиш секти и вудузаклинания като чичо Али
Първоначално написано от Dwyd96 Тихо че ще те изритам оъ ложата... Ще ходиш да правиш секти и вудузаклинания като чичо Али Чичо Али е член на ОрТОпедичния кръг от любители на фалангите.
Първоначално написано от Agartha За да може илюминатите и масоните да контролират хората! Това е просто социална мрежа...
Първоначално написано от solo_ Това е просто социална мрежа... Ти така си мислиш. Това е изобретение Луциферианско.
Първоначално написано от Agartha За да може илюминатите и масоните да контролират хората! По- скоро, за да може ЦРУ да си изгради стабилна база данни и лесно да се откриват хора.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava По- скоро, за да може ЦРУ да си изгради стабилна база данни и лесно да се откриват хора. Правиш фалшив профил.
Първоначално написано от inewton Ти така си мислиш. Това е изобретение Луциферианско. Прав си. Марк Закърбърг е един слуга на дявола. Първоначално написано от golemiq_korab_minava По- скоро, за да може ЦРУ да си изгради стабилна база данни и лесно да се откриват хора. Не е вярно! Илюминатите са го направили. Те са спонсорирали малкия Марчо.
Първоначално написано от Agartha Прав си. Марк Закърбърг е един слуга на дявола. Не е вярно! Илюминатите са го направили. Те са спонсорирали малкия Марчо. Не съм казал, че го осъзнава. Сатана действа подмолно.
Първоначално написано от inewton Не съм казал, че го осъзнава. Сатана действа подмолно. Те и хората действат подмолно. Сатани ли са?
Първоначално написано от Agartha Те и хората действат подмолно. Сатани ли са? Това е темата на Dwyd. Не мисля, че в нея иска точно за Бог и Дявол да говорим.
Първоначално написано от inewton Това е темата на Dwyd. Не мисля, че в нея иска точно за Бог и Дявол да говорим. Пускам нова. Там ще разискваме в такъв случай.
Правила