- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Моят фейк :(
Ако смяташ, че отговори като "това не ти се получи" е да те направят луд - няма проблем. Аз не видях нещо съществено в нейните писания, освен че момичето мисли и умее да използва добър подбор на думите, за да изглежда начетена. И най-вероятно е, не я познавам.
Отделно, че не съм виновен за чуждото злобеене за това, че някой е роб, а друг стои от горе и му се смее.
Въпросът е, че ако се постарая, и аз мога да се направя на (държащия ключовете на кутията на Пандора).. и други са се правили (на пратеници от далечни цивилизации) Ма всъщонст са хора, дето разпускат.
На теб ти казах, че си умен. Личи си. Това че за теб мнението на 20 годишни не важи, не ме интересува. Защото съм ставал свидетел на 14, 15, 16 годишни, които ти скриват топката, относно - интелекта. А аз като вляза в един друго форум за възрастни, които въртят политика, ги насирам до един. И като по-малък съм ги насирал. Възрастта не е всичко.
Не се хваля.
Защо продължавате да смятате, че ако някой ми противоречи ме дразни и че трябва да си доказвам думите? Моята цел в този форум отдавна приключи. Тя беше пет дни от втория ми коментар нататък и вече е само разпускане (и съответно контакти на лични съобщения). А да ми скриваш шапката относно политиката ще е трудно, ако не си в политиката, защото знам някои работи. Все пак. Казах ти, като оставяш компютъра си на ремонт, не давай акъл. Хората, които са професионалисти си знаят работата.
Отделно се замисли къде съм твърдял, че съм умен, та да се съревновавам с някого другиго? Тя вчера се опита да ме жегва и да ми джафка, че съм се самоизтъквал, а всъщност всичко, което пиша не включва мен. Това, че не схваща сарказма и иронията ми свързана с вас не е мой проблем. Когато пиша сериозно, а смятам че всеки поне средно интелигентен човек ще разбере кога е това, дори не съм споменал себе си и не се вкарвам в картинката.
Бъдете живи и здрави, затапвайте, дразнете се, избивайте си комплексите на воля - това е абсолютно ваше право. Аз също печеля своето - определено тук разпускам.