.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 334

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    Не е вярно. Още в самото начало са го планували с подмолна цел!
    Влизаме в едни дълбоки води, където не се виждаме добре. Не ми се продължава спор без доказателства. Всичко може да е.

Голям фен Аватара на Agartha
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Влизаме в едни дълбоки води, където не се виждаме добре. Не ми се продължава спор без доказателства. Всичко може да е.
    korabe, не виждаш ли, че се ебавам? Ако някой смята, че това, което пиша го мисля наистина, доста е лошо положението...

Мега фен Аватара на Dwyd96
    korabe, не виждаш ли, че се ебавам? Ако някой смята, че това, което пиша го мисля наистина, доста е лошо положението...
    Излъга себе си

Манипулатор си, добър, дърт пръч. Ма Електра вчера на луд те направи. :Д

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Хвала на всевишната.... И на нейното оръжие- иронията

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Хвала на всевишната.... И на нейното оръжие- иронията
    Друго е нейното оръжие...

Ако смяташ, че отговори като "това не ти се получи" е да те направят луд - няма проблем. Аз не видях нещо съществено в нейните писания, освен че момичето мисли и умее да използва добър подбор на думите, за да изглежда начетена. И най-вероятно е, не я познавам.

Отделно, че не съм виновен за чуждото злобеене за това, че някой е роб, а друг стои от горе и му се смее.

Ако смяташ, че отговори като "това не ти се получи" е да те направят луд - няма проблем. Аз не видях нещо съществено в нейните писания, освен че момичето мисли и умее да използва добър подбор на думите, за да изглежда начетена. И най-вероятно е, не я познавам.

Отделно, че не съм виновен за чуждото злобеене за това, че някой е роб, а друг стои от горе и му се смее.
    Въпросът е, че ако се постарая, и аз мога да се направя на (държащия ключовете на кутията на Пандора).. и други са се правили (на пратеници от далечни цивилизации) Ма всъщонст са хора, дето разпускат.

На теб ти казах, че си умен. Личи си. Това че за теб мнението на 20 годишни не важи, не ме интересува. Защото съм ставал свидетел на 14, 15, 16 годишни, които ти скриват топката, относно - интелекта. А аз като вляза в един друго форум за възрастни, които въртят политика, ги насирам до един. И като по-малък съм ги насирал. Възрастта не е всичко.

Не се хваля.

Въпросът е, че ако се постарая, и аз мога да се направя на (държащия ключовете на кутията на Пандора).. и други са се правили (на пратеници от далечни цивилизации) Ма всъщонст са хора, дето разпускат.

На теб ти казах, че си умен. Личи си. Това че за теб мнението на 20 годишни не важи, не ме интересува. Защото съм ставал свидетел на 14, 15, 16 годишни, които ти скриват топката, относно - интелекта. А аз като вляза в един друго форум за възрастни, които въртят политика, ги насирам до един. И като по-малък съм ги насирал. Възрастта не е всичко.

Не се хваля.
    Защо продължавате да смятате, че ако някой ми противоречи ме дразни и че трябва да си доказвам думите? Моята цел в този форум отдавна приключи. Тя беше пет дни от втория ми коментар нататък и вече е само разпускане (и съответно контакти на лични съобщения). А да ми скриваш шапката относно политиката ще е трудно, ако не си в политиката, защото знам някои работи. Все пак. Казах ти, като оставяш компютъра си на ремонт, не давай акъл. Хората, които са професионалисти си знаят работата.

Отделно се замисли къде съм твърдял, че съм умен, та да се съревновавам с някого другиго? Тя вчера се опита да ме жегва и да ми джафка, че съм се самоизтъквал, а всъщност всичко, което пиша не включва мен. Това, че не схваща сарказма и иронията ми свързана с вас не е мой проблем. Когато пиша сериозно, а смятам че всеки поне средно интелигентен човек ще разбере кога е това, дори не съм споменал себе си и не се вкарвам в картинката.

Бъдете живи и здрави, затапвайте, дразнете се, избивайте си комплексите на воля - това е абсолютно ваше право. Аз също печеля своето - определено тук разпускам.

Къде сбърках с нейното възпитание?

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Agamemnon Виж мнението
    Не се хаби, Dwyd. Трудно ще се хване някой.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Това е бащата на Electra.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Не съм аз... Чесно

Цитирай Първоначално написано от Agamemnon Виж мнението
    Предyпредих Ви! Защо никой не ми повярва ?
    Последно редактирано от Cassandrа : 06-14-2016 на 11:42

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Cassandrа Виж мнението
    Предопредих Ви! Защо никой не ми повярва ?
    Като ще се правиш на друг, поне пиши правилно, не като себя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си