Първоначално написано от
M****
В момента над София се изливат поредните дъждовни капки. Небето е притъмняло, а аз седя на леглото, с нет-бук в скута си и размишлявам. Мислите ми не са по екзистенциални въпроси. Всъщност са приковани към нещо далеч по-обикновено и просто - "Доверие и Достоверност"..., в частност във форума "Teenproblem". Ето, видяхте ли - най-обикновени и по-скоро лишени от смисъл мисли. И все пак да продължа. (:
Тук, в Кофата, този мой коментар едва ли ще се прочете от сериозен потребител. Вместо това е обречен да бъде натролен от форумните диванета, но все пак ще споделя за какво иде реч в програма "Доверие и Достоверност".
Преди минути занулих напълно списъка си "Приятели и контакти". Да поясня - в момента настройките на профила ми са такива, че мога да получавам лични съобщения единствено от потребители, включени в горепосочения списък.
Направих и ретроспекция с кого съм си писал, откакто съм се регистрирал във форума. Бързо стана - списъкът не бе много дълъг. В крайна сметка го редуцирах до 13 потребителя, с които в даден период от време съм си комуникирал по-задълбочено. На част от тях съм се доверил и аз. Общото между тези 13 потребители е, че са преминали успешно нивото ми на съмнение в тях, т.е. колкото и грозно да звучи - съм ги проверил по най-общи техни лични данни.
Тези 13 потребителя ги добавих в зануления списък с "Приятели и контакти". Интересното тук е, че никой от тях не знае затова. И никой от тях не ще го научи от мен. Важното е, че те са реални! Зад профила на всеки един от тях се крие известно за мен лице. Лице, което съм го включил в програма "Доверие и Достоверност". (: