.
Отговор в тема
Страница 11 от 14 ПървиПърви ... 7891011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 334
    Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    не, просто не общувам достатъчно с момичета.

И саа много малко тези, които ми правят впечатление.

всъщност въобще не ми се води контакт с тези, които често срещам.
    да не си женомразец?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Agamemnon Виж мнението
    Къде сбърках с нейното възпитание?
    Не се хаби, Dwyd. Трудно ще се хване някой.

Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    Ако смяташ, че отговори като "това не ти се получи" е да те направят луд - няма проблем. Аз не видях нещо съществено в нейните писания, освен че момичето мисли и умее да използва добър подбор на думите, за да изглежда начетена. И най-вероятно е, не я познавам.

Отделно, че не съм виновен за чуждото злобеене за това, че някой е роб, а друг стои от горе и му се смее.
    Въпросът е, че ако се постарая, и аз мога да се направя на (държащия ключовете на кутията на Пандора).. и други са се правили (на пратеници от далечни цивилизации) Ма всъщонст са хора, дето разпускат.

На теб ти казах, че си умен. Личи си. Това че за теб мнението на 20 годишни не важи, не ме интересува. Защото съм ставал свидетел на 14, 15, 16 годишни, които ти скриват топката, относно - интелекта. А аз като вляза в един друго форум за възрастни, които въртят политика, ги насирам до един. И като по-малък съм ги насирал. Възрастта не е всичко.

Не се хваля.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Това е бащата на Electra.

Голям фен Аватара на Agartha
    Въпросът е, че ако се постарая, и аз мога да се направя на (държащия ключовете на кутията на Пандора).. и други са се правили (на пратеници от далечни цивилизации) Ма всъщонст са хора, дето разпускат.

На теб ти казах, че си умен. Личи си. Това че за теб мнението на 20 годишни не важи, не ме интересува. Защото съм ставал свидетел на 14, 15, 16 годишни, които ти скриват топката, относно - интелекта. А аз като вляза в един друго форум за възрастни, които въртят политика, ги насирам до един. И като по-малък съм ги насирал. Възрастта не е всичко.

Не се хваля.
    Защо продължавате да смятате, че ако някой ми противоречи ме дразни и че трябва да си доказвам думите? Моята цел в този форум отдавна приключи. Тя беше пет дни от втория ми коментар нататък и вече е само разпускане (и съответно контакти на лични съобщения). А да ми скриваш шапката относно политиката ще е трудно, ако не си в политиката, защото знам някои работи. Все пак. Казах ти, като оставяш компютъра си на ремонт, не давай акъл. Хората, които са професионалисти си знаят работата.

Отделно се замисли къде съм твърдял, че съм умен, та да се съревновавам с някого другиго? Тя вчера се опита да ме жегва и да ми джафка, че съм се самоизтъквал, а всъщност всичко, което пиша не включва мен. Това, че не схваща сарказма и иронията ми свързана с вас не е мой проблем. Когато пиша сериозно, а смятам че всеки поне средно интелигентен човек ще разбере кога е това, дори не съм споменал себе си и не се вкарвам в картинката.

Бъдете живи и здрави, затапвайте, дразнете се, избивайте си комплексите на воля - това е абсолютно ваше право. Аз също печеля своето - определено тук разпускам.

Цитирай Първоначално написано от Agamemnon Виж мнението
    Къде сбърках с нейното възпитание?
    Предyпредих Ви! Защо никой не ми повярва ?
    Последно редактирано от Cassandrа : 06-14-2016 на 11:42

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Cassandrа Виж мнението
    Предопредих Ви! Защо никой не ми повярва ?
    Като ще се правиш на друг, поне пиши правилно, не като себя.

Преди 2 години имаше един потребител, който също имаше задача да постави цел, и да си замине. И в момента имаме няколко религиозни потребителя, които поставят цел.

Нека си дигне ръката този, който е прозрял, какво е научил от целта ти.

Аз ще ти кажа какво научих. - Това, което си знаех. Преди да повториш няколко пъти, че политиците били кукли на конци, аз очаквах да каже нещо по-смисленно. Да не откриваме Америка.

Преди да кажеш, че партиите са незначителни и служещи - същото.

Преди да повториш всичко - същото.

Аз в партия не случайно не съм влязал още. В младешките им събори.

1) Няма професионалисти.

2) Има идиоти.

3) И слуги.

На кой викаш професионалист?!

Всеки който се изкачи по-стълбичката става като другите. Добродетелите му се разкъсват някъде из драките по пътя. И накрая колко хора остават?

От край време е това.

Но се появяват и нови хора. С нови идеи. И нови принципи. С нови сили.

И тези нови хора рано или късно изместват старите. Робството също не е вечно. Но няма да мине леко. Ще има трета световна преди това. Най-вероятно.

България отново ще преодолее тежкия момент , в който се е намирала много пъти.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Не съм аз... Чесно

Нека си дигне ръката този, който е прозрял, какво е научил от целта ти.
    За да стигна от този, който бях преди 20 години до тук, това което съм в момента (на 35 съм, обявявам ви го официално, понеже само на лични съобщения на избрани хора съм го написал), изминах през толкова, колкото не можете дори да си представите. А и едва ли бихте могли. А ти очакваш да ти кажа какво са разбрали някакви дечица на по 15-20 години? Има време. Факт е, че в момента пиша с няколко души, които не пишат коментари във форума, но ми показаха страхотно образование, страхотни знания и интерес и желание да се развиват още и още. А до колкото знам още нямат 20 годишна възраст.

Знаеш ли какво може да им помогне? Знанието. Написах го на теб веднъж, моята сила не е в парите ми, не е във връзките ми. Силата ми не е в охранителите ми, не е в нищо извън главата ми - тя е в знанието. Затова не питай след десет години защо при равни условия в една държава като България, където уж НИКОЙ няма начин да се развие, едни успяват, а други не. Аз съм успял без връзки. Успях, докато съседите ме бутаха надолу. Успях, докато на светофарите ме замерваха с бутилки, защото си отварях устата на неправилнопресичащ пешеходец, докато другите се смяха надменно (после мърморят, че не им се спазват правата). И познавам още доста такива, които успяха, защото имат знание. Нищо повече. Това, че вие не разбирате какво означава знание и смятате, че просто така си философствам е абсолютно ваш проблем. Затова ще работите за 600 или 900 лв. Затова ще се чудите защо лекарите не ви обръщат внимание. Затова ще ядете дюнери по 3 лв и ще боледувате от какви ли не болести. Защото съм "тъпата чичка философ". Аз съм ви виновен, да. Абсолютно ми е все тая дали ме вземате насериозно. Получавам някакви въпроси от рода легитимен ли съм. Не съм. Приемете, че съм 20 годишен пикльо с пъпки по лицето. Работя в KFC. Ето, сега кое се променя във вашия живот от това? Нима знанието няма да ви даде отново сила? Съдите по това кой какъв е. Няма значение какъв съм. Всички тези неща, които съм ти написал, корабе, може и да ги знаеш, но не ги осъзнаваш. За пореден път ти казвам, че си от малкото, които мислят. Използвай си акъла! Не ти говоря за конспирации, не ти говоря за задкулисни игри. Интересувай се. Знанието е сила, която ти помага да повдигнеш планина.

България отново ще преодолее тежкия момент , в който се е намирала много пъти.
    България не участва в абсолютно никакви важни събития в днешно време. Това, което беше важно от нея го няма от много отдавна. Не живей на стари лаври и на надеждата, че когато някога сме се спасявали, ще се спасим пак. Войната в световен мащаб дори не знаете за какво се води, а сте седнали да говорите за граници и държави. Такива няма.

И не ми говори за това какви ставали хората, които се изкачват по стълбичката. По коментарите ти със сигурност не си бил и на едно стъпало по тази стълбица. Аз съм на доста високо и ти гарантирам, че по пътя видях достатъчно кадърни хора. Над мен също има. И това, че има няколко фронта, не означава че всички сме зли, както явно мислите.

Агарта........... Знанието, та знаниеото. Ами естествено, че знанито. И мислите.

Но ти си изгубил точно тази връзка със земните хора, които не разполагат с достатъчно капацитет.

И не винаги знанието е свързано с парите. Срещал съм боклуджии, които преди години са работили като инженери, завършили елитни университети, капитани на кораби и тнт. Има изключително начетени хора, които обаче не притежават този бизнес нюх и не са открили начин да печелят пари.

И ти повтарям за 100-тен път! Тези хора не заслужават да гният в тинята!

Колкото за войните в света. Поздрави. https://www.youtube.com/watch?v=cORIUON3zaE

Знам, че не всички сте зли. Но почти всички са се откъснали от света на хората. От там и мислите си променяте.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    кораб плс
    не се прави на сериозен... знам че не си

Агарта........... Знанието, та знаниеото. Ами естествено, че знанито. И мислите.
    Знанието, да.
    Знанието е начинът, по който в разговор с някого с няколко думи и поглед да го накараш да направи това, което искаш.
    Знанието е начинът, по който да пуснеш продукта си на пазара и без да инвестираш в огромна реклама, той да бъде масов и печеливш.
    Знанието е силата, която ти дава хората да не те прецакват и да не си играят с теб.
    Знанието е инстинкта, който ти подсказва кой те мами и кой не.
    Знанието е това, което ти подсказва отсрещния какво си мисли, без да го казва и без да го показва видимо.
    Знанието е шансът ти да успееш без да имаш връзки, защото можеш да накараш някой да иска това, което искаш ти.
    Знанието е начинът да си успешен певец тогава, когато нямаш толкова добри гласови дарби.

Знанието, да.

Но ти си изгубил точно тази връзка със земните хора, които не разполагат с достатъчно капацитет.
    Абсолютни глупости. Всеки ден имам проблем с хора, които не разполагат с достатъчно капацитет. Преди един час имах проблем именно с такива и в момента се готвят едни такси от маса пари, защото са некадърни. Не губя връзка с тях! Те са много и са навсякъде!

И не винаги знанието е свързано с парите. Срещал съм боклуджии, които преди години са работили като инженери, завършили елитни университети, капитани на кораби и тнт. Има изключително начетени хора, които обаче не притежават този бизнес нюх и не са открили начин да печелят пари.
    Знанието не е нужно да бъде използвано за печелене на пари. Но знанието те прави разумен, осъзнат и адекватен човек. Знанието те прави стабилен психически. Знанието ти дава поглед над нещата, а не В нещата. Знанието не те измаря, а ти дава енергия. Знанието помага. И преди време, когато вербувах едно младо момче, той ми каза нещо много мъдро, макар да беше на 25 годишна възраст. "Успелите не са просветени, защото са успели, а са успели, защото са просветени."

И ти повтарям за 100-тен път! Тези хора не заслужават да гният в тинята!
    Тези хора заслужават това, което са си постигнали. Ти отвори тема за случайните неща. Написах ти нещо там, но отново го прие с подигравка и ми се присмя. Е, аз ли съм виновен, че не си ме разбрал или че съзнанието ти не иска да приеме действителността? Нека не забравяме, че не съм открил топлата вода. Аз не говоря неща, които мисля и сам съм достигнал до тях (само някои). Има източници на информация, които дават много, ама много, знания. Просто изнасям част от нея. По скрит начин.

Колкото за войните в света. Поздрави. https://www.youtube.com/watch?v=cORIUON3zaE
    И какво като ми даваш подобни клипове? Смяташ, че когато стане война ще ме изплаши танк или самолет ли? Войната я има. Просто не я виждаш. (и не ти говоря за икономическа, там баналните теории. И за рептили не говоря, моля ти се...) Знанието обаче ще ти помогне да видиш къде е войната. На метри от теб. Докато спиш, докато ядеш. Докато учиш. И докато ебеш.

Знам, че не всички сте зли. Но почти всички са се откъснали от света на хората. От там и мислите си променяте.
    Мислите ни не се променят. Променя се отсяването на първичното.
    Аз и ти мислим по един начин. Разликата е в една част, която ще оставя сам да се сетиш или да потърсиш и намериш къде.

Но никой не мисли като мен

Не съм ти се подигравал, просто не знам, какво точно да сравня.
    Клипчето беше обаче провокация, да. Което означава, че не мислим еднакво. Тук разликата е по-ясна. Аз искам социална среда за по- бедните на тази наша територия, а теб много не те интересува. Не вярно, че всеки заслужава. Като стане война, аз какво ще съм виновен? Като вдигнат цените, бай Иван ли ще е виновен? Виновен е този, който има възможности, но не го интересуват ближния.

А за войната. Явно трябва да има, защото забравяме какво ни е дадено.

Аз искам социална среда за по- бедните на тази наша територия, а теб много не те интересува.
    Не е вярно, че не ме интересува. Интересува ме и то доста.

Не вярно, че всеки заслужава.
    Как така не е вярно? Ти съгласен ли си да се бъхтиш като откачен, а някой който си вее ташаците да получава повече или дори наравно с теб? Защото аз работя по над 15 часа на ден.

Като стане война, аз какво ще съм виновен? Като вдигнат цените, бай Иван ли ще е виновен? Виновен е този, който има възможности, но не го интересуват ближния.
    Спри да ми натякваш, че съм егоист. Не обичам да говоря какво съм правил и какво правя, но отново ти казавм - не се познаваме. Правя прекалено много дори, при условие че не смятам, че хората заслужават. Не съм толкова голяма гадина, за колкото сте ме взели.

А за войната. Явно трябва да има, защото забравяме какво ни е дадено.
    Войната си я искате вие. Аз не искам да има войни. Те се налагат обаче, защото не си вършите работата като хора и като общество.

Нищо не ти натяквам.
    Общ план.
    Хора работят по 15 часа къртовски труд.

Други работят 5 часа и взимат хиляди.

И не всеки заслужено го прави. Има всякакви.

Това е.
    Не те обяинявам теб, не те познавам.

Трудно е да съдя някого... Много хора са виновни. Новия световен модел е виновен. Щото сме на границата.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Съсипахте ми темата

И не обвинявай обществото. То е такова каквото системата иска да е.

Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Съсипахте ми темата
    Да видиш и ти магаре боб яде ли!

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    Да видиш и ти магаре боб яде ли!
    Откъде да знам... Нямам магаре... Но както е тръгнало с тая физика.. Ще трябва да си купя

И не обвинявай обществото. То е такова каквото системата иска да е.
    Ааа... Дойдохме си на думата.

Значи искате да се отнасяме с вас, сякаш не сте ниско ниво хора, а в същото време да не ви обвиняваме, че сте такива. Не става.

В този форум също има разделение, то е абсолютно показателен за целия свят. Има хора, с които се държа страхотно. Не съм обидил, не съм иронизирал, не съм и помислял да бъда гадина за тях. Има такива, които имат късмета, че сме само в интернет. Пък и ми мина времето да ходя да се заяждам с тъпанари.

Всеки заслужава това, което е постигнал. Аз работя 15 часа (и повече понякога), защото съм работохолик и ми доставя удоволствие. Реално имам участия във фирми, които ми носят дивиденти без да работя и пак ще имам. Означава ли, че трябва да получавам по-малко от другите, които нямат и получават 900 лв за 10 часа? Не. Изкарал съм ги, платил съм им данъците, вложил съм ги. Продължавам да получавам и продължавам да плащам данъци. Занчи е справедливо. Съжалявам. За да го направя, съм дал нещо - дал съм времето си, за да знам, за да мога, за да имам. Времето не се връща, затова си искам своето.

Има всякакви.

Щото сме на границата.
    Тук съм съгласен. Но не можеш да спасиш всички, знам че го знаеш. Приеми го. Помагам на колкото мога. Лицето Х помага на други, на които аз не успявам.
    Направи нещо, за да станеш лицето У, което да помага на останалите. Никой не те спира, напротив. Отделям си от времето, за да ти пиша достатъчно насоки. Разбираш ми винаги думите буквално, това е лошо. Написах ти толкова ключове, колкото в книгите на Пайк няма...

Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Откъде да знам... Нямам магаре... Но както е тръгнало с тая физика.. Ще трябва да си купя
    Магарето е икономически най-стабилното животно.

Магаретата са велики създания. Слава тях.

Спри да се делиш. Ти също си от обществото.
    Кой ти казва, че трябва да взимаш малко ? Казах само, че има хора, работещи като роби, за едно нищо. Това е навсякъде.

Това е див капитализъм, за който говорихме.

Това е защото държавата е продадена. Няма държава. Ние сме колония. Всичко се изнася. Нямаме производство. Нямаме земеделие. Нямаме приход. Няма нищо. До 2050 ще сме... Като толкова си чел и плещил, трябва да си чел и този доклад. В прочем американското транс атлантическо икономическо споразумение на ЕС и сащ тря да е продължението. Защо ли Унгария , Франция, и други държави се вдигат? По- бедните държави с някакъв гръбнак калто се казва също ще се вдигат. Гърциа с Ципрас. Испания също. За кво мислиш че става? Защото ескалира недоволството. Айде обяснявай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си